Tiktokerita celebră, jignită pe internet! A răbufnit, după ce s-a spus că are Sindromul Down

TikTok a devenit platforma pe care numeroase persoane au ajuns celebre. Sau, cel puțin, foarte cunoscute. Printre acestea se numără și Lorena Șerban, o tânără care pune accent pe clipuri video despre frumusețe, make-up și modă, dar și pe acțiunile pe care le are ea, zi de zi.

Recent, Lorena Șerban a izbucnit în mediul online, după ce s-a spus, pentru a mia oară, că are Sindromul Down. TikTokerița s-a simțit jignită de o internaută care a menționat acest aspect, așa că a postat un clip video în cadrul căruia a oferit lămuriri.

TikTokerița care a depășit-o chiar și pe Kylie Jenner, jignită în mediul online

Lorena Șerban a fost extrem de deranjată de un comentariu primit din partea unei internaute. „No offence...fata aceasta are Sindromul Down?” a întrebat internauta, într-un comentariu.

Lorena i-a răspuns clar și răspicat, spunându-i, în definiție, ce înseamnă Sindromul Down și mărturisind că nu suferă nicidecum de această boală.

„Ceea ce mă deranjează pe mine în momentul în care citesc comentarii de genul ăsta este ignoranța oamenilor care pun comentariile astea. Și o fac doar pe baza faptului că poate aș avea trăsături comune cu persoanele cu Sindromul Down. Și dacă pui no offence în față, asta nu înseamnă că persoana care citește comentariul nu o să se simtă jignită.

Revenind la ignoranță, pe lângă faptul că probabil nu știi care sunt simptomele Sindromului Down și cum se manifestă și m-ai catalogat doar pe baza faptului că aș avea niște trăsături comune, nu pui asemenea întrebări persoanelor care ar părea că au o problemă.

Nu întrebii așa ceva niciodată”, a spus Lorena Șerban, în cadrul unui video postat pe contul său de TikTok.

Citește și - El este cel mai sexy angajat de la LIDL! Focosul a făcut furori pe TikTok

Unul dintre videoclipurile sale a adunat 90 milioane de vizualizări

Cine crede că munca unui creator de conținut online este simplă, ar trebui să regândească de două ori această părere. Cel puțin asta susțin influencerii și tiktokerii din România, care muncesc enorm pentru contentul pe care îl distribuie în social media. 

Lorena Șerban muncește zi de zi și susține că îmbină utilul cu plăcutul. Dacă se află într-un loc frumos, roșcata de numai 23 de ani se asigură că a prins cadrele perfecte pentru un clip, după care se poate relaxa și bucura de ieșirea cu pricina. 

Acum ceva timp, unul dintre videoclipurile sale a ajuns la fabulosul număr de 90 milioane de vizualizări, lucru ce ar face-o invidioasă până și pe Kylie Jenner. 

În cadrul unui interviu acordat pentru playtech.ro, Lorena Șerban a povestit despre cum a ajuns celebră și cât de mult efort depune, pentru a fi mereu pe placul urmăritorilor săi. 

„Eu de mică postam foarte des poze și tot ce se întâmplă în viața mea pe internet. Ulterior, oamenii au văzut în mine ceva ce i-a facut să stea și să crească alături de mine. Iubesc să fac poze, să creez, să spun povești prin tot ceea ce postez.

Lucrez cam în fiecare zi. Weekendurile nu sunt weekenduri neapărat. Dacă vreau să mă plimb undeva, mă asigur că prima dată îmi fac contentul și după mă relaxez. Este frumos, tocmai de asta nu simt că e stresant și o fac cu mare drag, însă am câteodată momente când îmi doresc să nu mă ating de telefon o zi întreagă; și din păcate nu prea am cum să pun în aplicare acest plan”, a spus Lorena, pentru sursa citată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
facebook messenger jpeg
codruta began jpg
cub Otniela png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu