Ținutele vedetelor, luate la puricat de un celebru designer! Cine a impresionat și cine a gafat: au fost wow sau bau-bau?

#Exclusiv Click!

Atunci când ești persoană publică și ești mereu pusă sub lumina reflectoarelor, dar și în atenția criticilor de modă, trebuie să afișezi mereu o imagina impecabilă…și atunci când spunem <imagine impecabilă>,  divele noastre trebuie să arate perfect din cap până în picioare.

Tudor Halațiu a analizat ținutele vedetelor. Sursă: Facebook
Tudor Halațiu a analizat ținutele vedetelor. Sursă: Facebook

Însă, de multe ori, acestea se pare că mai și gafează, dacă ne luăm după o analiză critică în ceea ce privește vestimentația făcută de designerului de modă, Tudor Halațiu. Recent, divele noastre au fost la un eveniment monden, de seară, glamour, iar specialistul nostru le-a analizat cu atenție ținutele.

Flavia Mihășan

Flavia Mihășan. Sursă: Facebook
Flavia Mihășan. Sursă: Facebook

Îmi place foarte mult ce a conturat Flavia. Puțin glam, puțin relaxat, un păr foarte bine ales. Îmi place foarte mult machiajul natural și accesorizarea minimală. Ce consider că nu se potrivește neapărat sunt sandalele, simt nevoie de pantof sau o botină cu platforma foarte înaltă, iar dacă povestim puțin despre proporție, sacoul mi-l doream mai scurt, poate cu un accent strălucitor la gât. Un detaliu mic și fin, dar overall mi se pare o ținuta foarte bună pentru evenimentul la care a mers.

Speak

Speak și Ștefania. Sursă: Facebook
Speak și Ștefania. Sursă: Facebook

Îmi place mult structura cămășii și tricoul alb de dedesubt. Ce nu-mi place este alegerea pantalonului, aș fi optat pentru ceva mai larg și mai oversized. De exemplu dacă avea un pantalon larg, cu o talie medie negrii, mai largi, mi-ar fi plăcut mai mult ținuta lui. Nu mi se pare că a greșit colosal, însă pantalonii schimbă aerul unei ținute foarte ușor. Nu-mi plac accesoriile de la mână deloc.

Ștefania

E ușor îngropată. La un blazer de inspirație masculina putea să pună o pereche de sandale fine, poate chiar cu o fundă supradimensionată neagră. Geanta nu se potrivește în ținuta ei deloc, nici din punct de vedere al texturii, nici culoare, nici zona stilistică. La ținuta asta, dacă își dorea o geantă, putea opta pentru un plic dreptunghiular oversized, iar la par aș fi optat pentru un wet cu vârfurile waves și multe agrafe bătute în pietre, astfel avea un look mult mai coerent.

Lili Sandu

Lili Sandu și Sore. Sursă: Facebook
Lili Sandu și Sore. Sursă: Facebook

Îmi place foarte mult ce a făcut Lili. Mi se pare o zona foarte reprezentativă pentru ea. Albul nu e ușor de purtat, însă mi se pare foarte firesc cum îl poartă ea. Aș fi pus niște mănuși din tulle alb la ținuta ei, și aș fi strâns părul într-o coadă cu volum, să fie ceva messy, dar gândit. Overall ador, ador ce poarta Lili

Sore

Nu-mi place design-ul sacoului, îmi place zona de transparență. Aș fi optat pentru un sutien sau o piesă de lenjerie mai frumoasă pe sub topul din plasă, iar pantalonii i-aș fi ales într-o altă zonă, poate chiar similari cum sunt a lui Lili, dar pe negru.

Îmi place mult cum îi stă părul și cum a ales să-l poarte. Cerceii mi se par în plus. Alegeam ceva mult mai mic și mai strălucitor.

AȘA NU!

Cele mai criticate ținute de către creatorul de modă au fost cele a lui Cornel Ilie și Vlad German.

Cornel Ilie

Cornel Ilie. Sursă: Facebook
Cornel Ilie. Sursă: Facebook

Mi se pare ușor cam relaxat pentru evenimentul la care e, ținând cont că e seară, totuși. E o zona super safe, dar pentru a adăuga ceva spicy în ținuta, aș fi adăugat un biker jacket peste T-shirt

Vlad Gherman

Vlad Gherman. Sursă: Facebook
Vlad Gherman. Sursă: Facebook

Ținuta lui mi se pare ușor de vacanță și nu mă încântă foarte tare. Imprimeul cămășii nu-mi place. Încălțămintea pe care o are mi se pare ușor demodată. Aș fi schimbat cu totul ținuta în cazul lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net