Vedetele din showbiz-ul românesc, apariții de senzație la „Viva Influencers Party”. Care a fost cel mai elegant cuplu al serii?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Evenimentul „Viva Influencers Party”, organizat aseară de revista Viva!, a avut loc pe terasa unui cunoscut mall din București și a adunat vedete care mai de care.

Dress code-ul a fost îmbrățișarea culorilor naturii, așa că nuanțele de maro, roșu, negru și verde au predominat din plin în privința ținutelor alese pentru petrecere. Atmosfera a fost una relaxată, vedetele s-au bucurat de revedere și imediat s-a făcut coadă la interviuri.

Cristina Cioran (46 ani) a afișat un zâmbet și o siluetă de invidiat. Îmbrăcată „all black” cu pantaloni mulați, maieu, pălărie neagră și un cardigan negru peste ținuta aleasă, actrița a făcut furori.

Anca Țurcașiu (53 de ani) a optat pentru o rochie lungă, de culoarea verde praz, asortată cu sandale argintii și a fost bucuroasă de revederea cu Aurelian Temișan și Monica Davidescu, dar și cu tânărul artist Emilian, extrem de talentat, care face furori în muzică, fiind, de altfel, și unul dintre colegii săi de la „Te cunosc de undeva”, care alături de Wrs a câștigat și sezonul 19 al show-ului de transformări. 

Emilian (27 de ani) a ales să poarte un costum foarte potrivit în ton cu dress code-ul evenimentului.

Aurelian Temișan (51 de ani) și Monica Davidescu (51 de ani) sunt un cuplu frumos nu doar pe scenă, ci și în viața de toate zilele. Au demonstrat încă o dată, cu prilejul Viva Influencers Party, cât de eleganți sunt. Cunoscuta actriță a purtat o rochie lungă, de culoare roșie, iar soțul ei, unul dintre jurații de la „Te cunosc de undeva” a  îmbrăcat o cămașă bleo, pantaloni cărămizii și pantofi de aceeași culoare.

Natalia Mateuț (33 de ani) a venit la eveniment însoțită de colegul ei de emisiune, Cătălin Cazacu (39 de ani). Amândoi zâmbitori și veseli și în ton cu evenimentul, Natalia Mateuț optând să poarte o rochie lungă animal print.

Francisca (30 de ani) și TJ Miles (33 de ani) s-au asortat din nou, purtând amândoi ținute vaporoase, de firmă și stând mai mereu îmbrățișați.

Elena Merișoreanu (76 de ani), doamna muzicii populare românești, nu a lipsit de la petrecere, fiind o prezență elegantă, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, și a dat interviuri pe bandă rulantă.

Oana Lis (44 de ani) a primit aprobarea din partea soțului Viorel Lis (79 de ani) să plece la party. S-a îmbrăcat tinerește și foarte decoltat și s-a simțit în centrul atenției.

Misty (33 de ani) a venit la eveniment fără Keo, a făcut câteva poze la panou și a socializat cu prietenele. Artista a fost extrem de sexy, ca un adevărat influencer care se respectă.

Anamaria Prodan (50 de ani) a fost cu adevărat o apariție de excepție. S-a afișat la brațul fostului iubit milionar, Flavius Nedelea, într-o rochie demnă de covorul roșu. „El este minunatul meu prieten pe viață!”, a fost mesajul transmis de vedetă în dreptul pozei cu ea și fostul său iubit de la petrecerea Viva Influencers Party!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net