Tobi Ibitoye a devenit tată a doua oară. Ce nume a primit bebelușul

Tobi Ibitoye, nigerianul care a cucerit inimile românilor la „Vocea României” în 2015, a devenit tată din nou. Soția lui, Antonia, a adus pe lume o fetiță, miercuri, 5 ianuarie. Micuța, care se numește Aria Asèdá, este perfect sănătoasă și are o gretuate de 4,2 kilograme.

Tobi Ibitoye, cu fiica cea mare Arin și soția Antonia foto: Arhiva personală
Tobi Ibitoye, cu fiica cea mare Arin și soția Antonia foto: Arhiva personală

Tobi Ibitoye este din nou tată, tot de fată. Și nu doar el și soția sa sunt încântați de venirea pe lume a micuței Aria, ci și sora Arin, de trei ani. Conexiunea dintre cele două surori este deja puternică, după cum a povestit Antonia. Soția lui Tobi a precizat că Aria devenea agitată, încă din burtică, atunci când auzea vocea lui Arin.

„A fost o sarcină ușoară și fără probleme. Asta mi-a permis să fiu la fel de activă că înainte și să mă pot ocupă și de Arin, fetița cea mare, iar timpul a trecut uimitor de repede. Bebelușa Aria a crescut foarte repede și a fost mereu mai mare decât media și, de asemenea, foarte activă, mai ales atunci când auzea vocea surioarei sau când citeam povești înainte de somn”, a spus Antonia.

Și Tobi a povestit că au făcut pregătirile normale pentru venirea pe lume a unui noi copil: hăinuțe, scaun de mașină, reorganizări în casă. Încă de pe timpul sarcinii, Aria a fost foarte liniștită. În plus, cei doi soți și-au împărțit deja sarcinile.

Tobi Ibitoye, alături de soția lui, Antonie foto: arhivă personală
Tobi Ibitoye, alături de soția lui, Antonie foto: arhivă personală

 „Am luat lucrurile pe rând, pas cu pas. Au fost pregătiri normale. Am luat haine, scaun pentru mășînă, am renovat și reorganizat în casă, dar, în rest, lucrurile au venit de la sine. Experiența va fi cu siguranță diferită. A fost diferită încă din timpul sarcinii, mai ales pentru Antonia. Aria este foarte calmă, mult mai calmă decât Arin. Cred că are de-a face și cu faptul că noi am fost mai calmi, într-un punct foarte bun al relației. Acum totul este mai liniștit și cred că tocmai această liniște s-a transmis și la ea. Din experiența cu Arin, am descoperit că o relație adevărată cu copilul o să am când începe să vorbească, când ne formăm un atașament. Cu mama există această conexiune foarte puternică încă de la început, pentru că este natural. O să ne descurcăm cu doi copii: când soția mea va avea grijă de Aria, eu voi stă cu Arin. Ne împărțim responsabilitățile. Deja eu cu Arin avem o relație foarte bună, foarte sănătoasă”, a povestit Tobi.

Povestea de dragoste dintre Tobi Ibitoye și Antonia a început în glumă

Povestea de dragoste dintre Tobi Ibitoye și Antonia a început dintr-o glumă făcută de o persoană necunoscută celor doi. Mulți chiar ar putea spune că la mijloc a fost, de fapt, mâna destinului.

Tobi se afla cu grupul său de prieteni într-un club din București. Antonia, la rândul ei, se afla cu grupul ei de prieteni în același club. La un moment dat, un bărbat pe care niciunul nu-l cunoștea i-a luat mâna lui Tobi și i-a pus-o în mâna Antoniei. După acel moment, Tobi și Antonia nu l-au mai văzut niciodată pe acel bărbat.

Stânjenit, Tobi și-a cerut scuze în fața Antoniei, iar la insistențele prietenilor lui chiar a găsit curajul necesar să îi ceară un contact. Fiind în perioada în care Tobi participa la „Vocea României”, acesta a profitat de ocazie și a invitat-o pe Antonia să-i fie alături acolo. Au urmat întâlniri, conversațîi și plimbări lungi. O dragoste sinceră și o familie completă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net