Tobi Ibitoye, finalist la Vocea României, schimbare radicală! Cu ce ocupă la 3 ani după participarea în show-ul de la PRO TV

#Exclusiv Click!

Miercuri seară, la Castel Film, într-un decor cu totul atipic, s-a lansat serialul „Django", un western complet diferit de canoanele genului, serial ce va fi disponibil online în aplicația „Focus Sat”. De asemenea, producția va fi difuzată și pe Focus Sat TV, având episoade în premieră în zilele de luni și joi, de la 21:30. Din producția serialului „Django” face parte și Tobi Ibitoye, fost concurent al emisiunii „Vocea României”.

Tobi Ibitoye de la „Vocea României” joacă in „Django” / Foto: Pro TV
Tobi Ibitoye de la „Vocea României” joacă in „Django” / Foto: Pro TV

„Django” este o producție europeană de amploare, filmată integral în țara noastră, povestea TV are la bază filmul omonim din 1966, un western care i-a lansat cariera actorului Franco Nero și care l-a inspirat pe Quentin Tarantino să facă „Django dezlănțuit" (2012).

Cele 10 episoade ale serialului „Django” au fost filmate integral în România, în perioada mai-noiembrie 2021, în numeroase regiuni din țară: în zona Brașovului (în craterul vulcanului stins din satul Racoș), Râșnov, Zărnești, în studiourile Castel Film, Frame Studios și Buftea Studios, în Dobrogea (Munții Măcin, Cheile Dobrogei, malul Mării Negre), la Vulcanii noroioși, dar și în împrejurimile Bucureștiului, la Potigrafu și Călugăreni.

Filmările au durat 27 de săptămâni (153 de zile și nopți) și s-au construit platouri în 20 de locuri complet naturale, inclusiv 54 de case. Craterul vulcanului Racoș a fost transformat complet în orășelul western New Babylon. Echipa a folosit lemn vechi – cumpărat de la sătenii din zonă, pentru a păstra mirosul de vechi, dar și metode arhaice, vechi de 150 de ani, pentru a ridica 54 de construcții de lemn de tip western.

Scenografii au lucrat aproape trei luni la construcția complexă și au reconstituit cu acuratețe stilul clădirilor din Vestul Sălbatic american. Printre provocările echipei s-au numărat deplasarea prin țară (uneori la distanțe de peste 400 de km, în doar 24 de ore), pregătirea și construcția decorurilor în 3-4 locuri în același timp și realizarea costumelor într-un ritm extrem de alert.

Unul din locurile unde s-a filmat Django
Unul din locurile unde s-a filmat Django

Serialul spune povestea pistolarului Django (Matthias Schoenaerts, din „The Danish Girl", „Rust and Bone" și „Amsterdam") care își caută neobosit fiica, Sarah (Lisa Vicari, din „Dark"). Aceasta este singura supraviețuitoare a masacrului familiei sale cu șapte ani în urmă. O descoperă în New Babylon, un oraș multi-etnic, condus de vizionarul John Ellis (Nicholas Pinnock, din „Captain America: First Avenger", "For Life" și "Marcella"). Elizabeth Thurmann (Noomi Rapace, din adaptarea originală a trilogiei scandinave „Millennium”, „Sherlock Holmes: A Game of Shadows" și „Prometheus"), alias Doamna din Elmdale, este o puritană care vrea să șteargă comunitatea utopică de pe fața pământului. Așa că, Django, devine rapid un aliat al proscrișilor din New Babylon, iar confruntarea violentă care urmează amenință să scoată la iveală secrete adânc îngropate.

Tobi, alături de o parte dintre colegii din „Django”  / Foto: Click!
Tobi, alături de o parte dintre colegii din „Django” / Foto: Click!

Toby Ibitoye de la „Vocea României”, actor în „Django"

Fost concurent la Vocea României, ajuns până în finală, Tobi Ibitoye s-a reprofilat și  se pare că îmbină foarte bine muzica cu actoria. De curând, fostul concurent din show-ul de la PRO TV a fost cooptat în echipa serialului „Django". Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, Toby Ibitoye a vorbit despre rolul său în această producție, dar și despre ce planuri de viitor are.

 Ai dat muzica pe actorie?

 Nu am dat-o, trebuie să le fac pe toate pentru că îmi place arta. Și ce simțim, facem, iar dacă am ocazia asta, atunci trebuie exploatată.

A fost primul tău rol?

Da, primul job de o asemenea întindere pentru micul ecran. Lăsând la o parte aparițiile în videoclipuri, am mai avut roluri mici în piese de teatru, însă mai vine un angajament mare... iar în videoclipuri e puțină actorie.

Ce te-a făcut să te îndrepți către actorie?

E un lucru care îmi place de când eram mic, cum a fost și cu muzica. România m-a ajutat să explorez pe deplin aceste lături ale mele. Am avut ocazia să fac niște cursuri cu Alina Grigore, iar după experiența cu ea am zis să încerc. M-a ajutat să cresc și să mă dezvolt.

Ce rol interpretezi in „Django"?

Momentan apar în 5 episoade din 10. Am fost Harry, omul cu finanțele.

Tobi pe scenă la „Vocea României” / Foto: captură Pro TV
Tobi pe scenă la „Vocea României” / Foto: captură Pro TV

E o realizare pentru tine. Ce mai urmează?

Mai urmează un proiect, un serial, „Grey House", un rol mic, dar bun pentru început. Iar unul mare o să fie în noiembrie, la Sala Palatului, este un musical care îmbină actoria și muzica, care îmi plac foarte mult, făcut de Răzvan Mazilu și așteptăm să intrăm în repetiții. Mai am un documentar în producție, îl produc eu cu Chris Casper. Ne-am pus la treabă!

În serial cânți?

În „Django” am o piesă pe coloana sonoră, filmate pentru două scene. Am făcut de toate.

Cum ai primit rolul?

M-am dus la un casting, am fost chemat de Domnica Cârciumaru. Nu mă așteptam să-l iau, fiind făcut de Kanal + Atlantic și Sky, nu aveam așteptări. Cumva, așteptările sunt foarte mari, însă e o asigurate pentru mine că sunt pe drumul cel bun.

Te-ai însurat în România și ai doi copii. Mai vreți și alții?

Tobi și reporterul Click!
Tobi și reporterul Click!

Nu, nu, doi sunt destui. E destul de greu, dar ne descurcăm.

Mai ești la „HaHaHa Production” ?

Mai sunt, lucrez cu Cristi Ochiu, te anunț că pregătim o super lansare cu Sasha Lopez, de vară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net