I-a lovit pe toţi norocul după ce au participat la «Vocea României»

Ultima actualizare:

    Concurenţii show-ului de la PRO TV şi-au câştigat porţia de celebritate, iar acum cântă alături de antrenorii lor, lansează albume şi merg în turnee
Concurenţii show-ului de la PRO TV şi-au câştigat porţia de celebritate, iar acum cântă alături de antrenorii lor, lansează albume şi merg în turnee

Emisiunea de la PRO TV le-a lustruit drumul în showbiz, iar acum le este mai uşor să facă bani din pasiunea lor, muzica. Mult mai cunoscuţi după ce în noiembrie-decembrie i-am văzut la “Vocea României”, soliştii despre care vorbim în acest text pot spune, fără dubiu, că le-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Chiar dacă nu au câştigat premiul cel mare, de 100.000 de euro, participanţii care au ajuns în fazele finale ale show-ului au parte de tot sprijinul antrenorilor lor. În urmă cu o lună, nu ne-am mirat deloc să îl vedem pe italianul Antonio Fabrizi (35 de ani), cântând pe aceeaşi scenă cu Loredana Groza, la Berăria H.  Când nu are show-uri alături de profa lui de la “Vocea României”, pe Antonio îl găsiţi cântând la “Ristorante Il Calcio BTT” din Capitală.

Smiley i-a luat sub aripa-i ocrotitoare şi la studioul “HaHaHa Production” pe cei doi concurenţi de culoare cu care a ajuns în finala din decembrie 2015, Michel Kotcha şi Toby Ibitoye (22 de ani). Chiar dacă au semnat contract cu o casă de discuri, respectiv Universal – Media Pro Music, cei doi continuă să lucreze în studiourile de înregistrare cu Smiley şi echipa lui de profesionişti. Pe 25 februarie, Tobi a împărţit scena cu Smiley, într-un concert la “Hard Rock Cafe”. Nigerianul a cântat şi piesa “Miss You”, pe care antrenorul lui i-a compus-o imediat după finala show-ului de la PRO TV.Să nu o uităm pe câştigătoarea Cristina Bălan (34 de ani), care recent a făcut furori la braţul soţului, la petrecerea “OK! Golden Night”. Solista, antrenată la PRO TV de Tudor Chirilă, a revenit cu capul sus în showbiz, după destrămarea trupei “Impact”, iar acum aleargă de la un concert la altul, atât în Capitală, cât şi în provincie. Miza mare este însă lansarea primului album solo, eveniment programat pentru data de 21 martie. În plus, solista mai “coace” ceva cu o parte din premiul de 100.000 de euro, câştigat în finala de la “Vocea României”, proiect despre care nu vrea însă să vorbească prea mult, dar despre care ştim că are legătură cu copiii defavorizaţi. 

Michel Kotcha, avalanşă de concerte cu «Heavy Rotation»

Michel Kotcha cântă din 2012  în trupa “Heavy Rotation”
Michel Kotcha cântă din 2012 în trupa “Heavy Rotation”

Încă din 2012, dinainte de „Vocea României”, Michel Kotcha (23 de ani), elevul finalist al lui Smiley, cânta în trupa “Heavy Rotation”, alături de Ioana Abramiuc, Andrei Neamţu, Andrei Cornea şi Sergiu Stanciu. Totuşi, după participarea solistului din Coasta de Fildeş la show-ul de la PRO TV, trupa şi-a mărit numărul de concerte.Evident, “de vină” a fost popularitatea ivorianului. Acesta nu a fost lăsat baltă nici de mentorul Smiley. Imediat după “Vocea României”, Michel a primit o piesă de la antrenorul lui, “Broken vows”, care deja are peste 200.000 de vizualizări pe YouTube.

Ieri elevul Loredanei, azi solist în trupa Maxim

Iulian Selea (stânga) a fost  primit cu încântare  de colegii de trupă
Iulian Selea (stânga) a fost primit cu încântare de colegii de trupă

Simpaticul puşti Iulian Selea (16 ani), originar din Piteşti, nu a rămas nici el nerealizat după participarea la “Vocea României”, acolo unde a fost antrenat de Loredana Groza. Nu a dat lovitura solo, ci alături de alţi tineri deja consacraţi şi iubiţi de fane. De curând, Iulian a fost cooptat în trupa Maxim, care în doar trei ani de la înfiinţare a bifat hituri precum “Sărutări criminale” şi “Vreau să te…”. Formaţia şi-a schimbat componenţa de mai multe ori, iar acum, alături de veteranii Alexander Laiu şi Bogdan Medvedi, au venit tinerii Iulian Selea şi Adi Istrate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net