Topul costumațiilor la petrecerile de Halloween, în 2024. Designerul Florin Burescu dă verdictul: „Contele Dracula, Wednesday și Barbie”. Cât costă să îl imiți pe maleficul Joker?

#Exclusiv Click!

Sunteți invitați la o înfricoșătoare petrecere, de Halloween, și vreți să impresionați? Care sunt costumațiile, în trend, anul acesta? Designerul vedetelor Florin Burescu vă oferă, prin intermediul Click!, câteva sfaturi, pentru a fi în centrul atenției, în noaptea de Halloween, joi, 31 octombrie 2024. Vă prezentăm idei de ținute, asemănătoare cu cele purtate de celebrele personaje de film.

„Un personaj nou este maleficul Joker”

Ca să nu treceți neobservat, la petrecerile de Halloween, care se organizează joi seară, pe 31 octombrie 2024, stilistul vestimentar Florin Burescu vă oferă câteva idei de costumații, în funcție de personajul de film favorit:

„Anul acesta, un personaj nou este maleficul Joker, transformat de stiliști, cu ajutorul machiajului și al ținutelor vestimentare, în toate felurile posibile. O mare surpriză este  și ținuta Barbie, firește, adaptată acestei sărbători, potrivită pentru doamne și pentru domnișoare”. 

„Contele Dracula va rămâne preferatul petrecăreților”

El a mai adăugat:

„Personajele animate vechi, cu marii eroi, încă rămân pe locuri fruntașe, din punctul meu de vedere. Dracula nu va ieși niciodată din această schemă, mai ales că noul videoclip al Deliei ne reamintește de personajul Contele Dracula, care a fost și va rămâne preferatul petrecăreților, de Halloween.

Dar și costumațiile tuturor personajelor din Familia Addams sunt la mare căutare, revenind în actualitate cu filmul realizat în România, în urmă cu doi ani, „Wednesday”, și difuzat de Netflix”, spune Florin Burescu, exclusiv pentru Click!

De altfel, el a și experimentat un machiaj înspăimântător, potrivit pentru o petrecere în stil gotic. 

Cât te costă să arăți ca Morticia Addams?

Să vă oferim și câteva prețuri. De pildă, un costum întreg, asemănător cu cel purtat de personajul principal, din filmul „Joker”, format din jachetă, pantaloni, vestă și cămașă, costă 299 de lei, iar o mască din latex este la prețul de 102 lei.

Dacă nu aveți o sumă atât de mare, puteți însă adapta ținuta, cu articole vestimentare din garderobă sau de împrumut, iar masca poate fi înlocuită cu machiaj, acoperind fața cu fard alb, peste care desenați un zâmbet malefic.

Iar dacă alegeți să-l întruchipați pe  Contele Dracula trebuie să investiți în ținută suma de 199 lei, cu tot cu pelerină, plus dinții de vampir, la 13 lei bucata.

Cea mai căutată este, de departe, ținuta fetiței Wednesday, care costă 102 lei, fiind formată din rochie neagră, perucă și șosete foarte lungi. La același preț poate fi achiziționată și rochia Morticiei, tot neagră, cu trenă.

„Halloween a devenit o sărbătoare mai mult comercială”

Tradiția își are originea în vechiul festival celtic Samhain, când oamenii aprindeau focuri de tabără și purtau costume pentru a alunga fantomele. În secolul al VIII-lea, Papa Grigore al III-lea a desemnat ziua de 1 noiembrie ca moment de cinstire a tuturor sfinților, iar, ulterior, Ziua Tuturor Sfinților a încorporat unele dintre tradițiile Samhain.

Între timp, Halloween a devenit o sărbătoare mai mult comercială, decât tradițională, în multe state europene. În România a fost preluată după 1990.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adela popescu si radu valcan instagram jpg
banner Dan Negru
mihai si elwira petre
banner ciocolată Dubai
FotoJet (1) jpg
cristiano ronaldo georgina jpg
image png
Banner Divorț Prodan Reghecampf
image
actualitate.net
image
actualitate.net