Designerul Florin Burescu a analizat rochia de mireasă a soției lui Ianis Hagi. Cât a costat, dar și cu ce a exagerat Elena

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adriana, fiica lui Adrian Minune, și Elena, nora lui Gică Hagi, miresele care au strălucit duminică la petrecerile de lux, i-au impresionat până și pe pretențioșii designeri cu superbele rochii alese la nunțile lor. Florin Burescu, stilistul vedetelor, a analizat, exclusiv pentru Click!, atât ținutele mirilor, cât și ale celebrilor socri.

„Soția lui Ianis a strălucit, îmi place ideea de rochie versatilă”

Designerul Florin Burescu se declară impresionat de nunta cu ștaif a lui Ianis, fiul lui Gică Hagi, unde totul a fost de bun-gust:

„Am urmărit ținutele, de la ambele nunți, ale mirilor și ale celebrilor socri, pe rețelele sociale, și pot da un verdict. Nunta lui Ianis cu Elena a fost foarte rafinată, mireasa a strălucit, în adevăratul sens al cuvântului, îmi place ideea de rochie versatilă, a avut una tip sirenă, din dantelă 3 D, de foarte bună calitate.

Voalul a fost accesorizat, deși rochia a fost foarte încărcată, dar nu a greșit, deși multe mirese preferă un voal simplu. Rochia Elenei poate ajunge la 6-7.000 de euro, din ce am văzut din poze, cam pe acolo ar trebui să coste, sper să nu greșesc. Și buchetul de mireasă a fost unul superb. Ianis a purtat două smoking-uri, la prânz, unul alb, așa cum e indicat vara, iar seara a ales unul negru”, spune el, exclusiv pentru Click!

Despre rochia de mireasă a Adrianei, fiica lui Adi Minune: „Ca la nunțile libaneze”

Florin Burescu a analizat și ținutele mirilor și ale socrilor, de la nunta Adrianei, fiica manelistului Adi Minune:

„Referitor la nunta din familia lui Adi Minune, și aici am văzut tot lux, opulență, dar și foarte multă sclipire. Au fost două nunți, cu două stiluri, dar ambele pe lux și pe opulență. În timp ce Ianis a mers pe eleganță regală, fină, Adi Minune a mers pe opulență, pe partea de oriental, de Dubai, cu sclipici, încărcătură. Adriana a purtat o rochie de prințesă superbă, ca la nunțile libaneze, i-a stat foarte bine.

E bine că nu a accesorizat-o mai mult, că n-a mai pus accesorii la gât, ci cercei și o coroană impresionantă. Rochia miresei era previzibilă. Seara, când s-a schimbat, într-o ținută simplă, mulată, în acea rochie n-am mai regăsit-o. Le doresc mirilor fericire, împlinire și să ducă o viață la fel de luxuriantă precum au fost ținutele lor”, a mai adăugat Florin Burescu, exclusiv pentru Click!

„Gică Hagi poartă mereu costume făcute la linie!”

Florin Burescu a pus însă lupa și pe costumele celebrilor socri:

„Gică Hagi, tatăl lui Ianis Hagi, poartă mereu costume făcute la linie, deși nu are o înălțime care să îl ajute foarte mult. Și soția lui a avut rochii rafinate, din materiale valoroase, din mătase. Mi-a plăcut nunta, clar pe gust meu! Îi felicit, totul a fost la superlativ! Iar Adi Minune, tatăl Adrianei, a ales un sacou alb, realizat la croitor, impecabil, fără cusur”, a mai menționat designerul Florin Burescu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Principal în Dallas, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
456539436 8354079841281735 6186820771084996494 n jpg
8 kira hagi expozitie de pictura 8 jpg jpeg
nea marin si liviu varciu
Alain Delon jpg
tania popa colaj facebook jpg
banner Manuela Harabor
Emily Ratajkowski jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net