Ce nu au voie să facă invitații la nunta lui Ianis Hagi. Cât îl costă pe fiul „Regelui” marele eveniment

Ultima actualizare:

Ianis și Elena Hagi s-au căsătorit civil în anul 2023, de Crăciun, iar astăzi vor petrece la Palatul Stirbey din Buftea, întrucât se vor cununa religios. Antena 1 a cumpărat drepturile de televizare a evenimentului, scrie adevărul.ro.

Ianis și Elena Hagi / Foto: GSP
Ianis și Elena Hagi / Foto: GSP

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru nunta lui Ianis Hagi, iar accesul va fi interzis pentru alți jurnaliști sau reprezentați media în incinta Bisericii Sf. Visarion, dar și în Palatul Stirbey, Mai mult, trustul nu va permite fotografierea sau filmarea momentelor din cadrul evenimentului.

Totodată, reprezentanții Antena 1 solicită ca cei 500 de invitați să păstreze imaginile sau filmările realizate la nunta lui Ianis Hagi doar pentru uz personal și nicidecum să le publice sau să le transmită mai departe. De asemenea, postul de televiziune cere ca pozele sau clipurile video să nu fie preluate de nicio redacție de presă sau entitate media, în cazul în care acestea vor fi totuși postate în mediul online, respectiv pe rețelele de socializare TikTok, Facebook sau Instagram. 

Cât a cheltuit Ianis Hagi pentru cununia civilă și ce sumă a primit din partea Antenei 1

Ianis Hagi a scos din buzunar aproape 200.000 de euro pentru cununia civilă care a avut loc anul trecut, însă pentru cununia religioasă, suma va fi acum mult mai mare. Media darului la evenimentul precedent s-a învârtit în jurul a 3.000 de lei de familie, astfel că fotbalistul și soția sa au ieșit pe plus cu mai bine de 100.000 de euro, potrivit adevărul.

România are parte de o mare premieră, întrucât nunta lui Ianis va fi transmisă la TV de către Antena 1, care a cumpărat aceste drepturi. De regulă, pentru un asemenea subiect, trustul de televiziune oferă sume de peste 10.000 de euro.

Ianis Hagi a declarat recent că la nunta sa se vor respecta toate tradițiile.

„Da, cu siguranță. În primul rând, la noi nunta nu se face fără hlambură. Hlambura este steagul cu care dansăm toată noaptea. Se face hlambura cu o zi înainte, se adună doar familia mea, iar apoi la nuntă se dansează cu hlambura. Și apoi ceva ce înseamnă foarte mult pentru noi este și moștenirea nașilor din partea părinților mei.

Se dau din generație în generație. Bunici, părinții, copiii și așa mai departe. Așa cum și copiii noștri o să moștenească nașii de la noi. Este o tradiție care contează destul de mult într-o familie”, a dezvăluit fotbalistul la Antena 3.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net