„Regele” Gică Hagi și-a căsătorit fiul în prima zi de Crăciun! Gigi Becali a făcut show la cununia civilă a lui Ianis!

Ultima actualizare:

Crăciun de neuitat în familia „Regelui” Gică Hagi! Ianis, fiul lui Gică Hagi, s-a căsătorit civil cu aleasa inimii, superba Elena Tănase, chiar în prima zi de Crăciun. Gigi Becali a făcut show la petrecere pe ritmuri machedonești!

Petrecere mare chiar în ziua de Crăciun în familia „ Regelui” Gică Hagi. Fiul fostului marelui fotbalist, Ianis, s-a căsătorit civil cu frumoasa machedoancă Elena Tănase, logodnica lui. 

Ianis a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Elena Tănase, în Iunie 2023, la Paris. Pe 25 decembrie, chiar în prima zi de Crăciun, cei doi îndrăgostiți au hotărât să-și unească destinele. 

Cununia civilă a avut loc într-un local select din Nordul Capitalei, unde nu mai puțin de 400 de invitați au petrecut o noapte ca în povești.

Mirii au ales ținute foarte elegante de mii de euro, pentru cel mai important eveniment din viața lor de până acum. Frumoasa Elena a ales pentru cununia civilă o rochie superbă, roșie ca focul, strânsă pe talie și cu decolteu adânc, din colecția Marchesa, la prețul de listă de peste 8.000 de euro. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos! Ianis Hagi a cheltuit 3.000 de euro pe costumul elegant, negru, pe care l-a purtat în ziua cea mare.

De altfel, dress-code-ul de la petrecere a fost roșul aprins, care s-a regăsit în ținutele invitaților. Ginerică Ianis Hagi a purtat și el un trandafir roșu în piept, simbol al dragostei lui eterne pentru Elena.

Ianis Hagi: „Ne dorim copii sănătoși”

După momentul emoționant al cununiei, Ianis Hagi și Elena Tănase au oferit primele declarații pentru presă, chiar la ieșirea din clubul de lux unde se desfășura petrecerea. 

„Suntem fericiți, bucuroși că am ajuns în ziua de Crăciun să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele famili, le mulțumim și lor. Au fost aproape de noi și ne-au susținut necondiționat. Suntem fericiți și bucuroși.

Este un an pe care îl voi ține minte mereu, primul meu meci după un an de zile de chin. În a doua parte a anului au venit momentele frumoase, calificarea cu naționala, clar, dar cunuia civilă este ceva unic, ce mi-am dorit de mic copil să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. 

Am două familii care ne-au susținut necondiționat de la început. Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm.

Îmi doresc copii sănătoși, asta este dorința amândurora. Ne dorim copii sănătoși. Până atunci ne dorim să ne bucurăm de această seară și toate vor veni pe parcurs”, a declarat Ianis Hagi jurnaliștilor prezenți la eveniment. 

Timidă, Elena Tănase a oferit și ea primele ei declarații în calitate de soție a lui Ianis Hagi. 

„Sunt foarte emoționată, dar bucuroasă că am ajuns în acest moment special alături de jumătatea mea. Sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă”, a declarat soția lui Ianis, potrivit Pro Tv.

Gigi Becali a făcut show. A dansat pe muzica machedonească a lui George Pindu

De la petrecerea cu peste 400 de invitați nu aveau cum să lipsească Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep.

Invitații s-au delectat cu preparatele tradiționale, tobă de casă, jumări, chifteluțe din carne de porc și cârnați, că tot era prima zi de Crăciun. 

De departe însă, Gigi Becali a fost senzația petrecerii. Gigi a făcut show pe ringul de dans, alături trupa de muzică macedonească Pindu. 

Finanțatorul Stelei a luat microfonul în mână și a cerut, la un moment dat, una dintre melodiile machedoneşti celebre: „Opa Opa", pe care a dansat cu foc până a obosit.

Când urmează nunta cea mare? Gică Hagi : „În vară, după EURO 2024!”

Socrul mare Gică Hagi a fost și el deosebit de emoționat la cununia fiului său. Acesta a dezvăluit când anume vom juca la nuntă. 

„ Anii trec, a venit timpul să mergem şi după copii. E o seară minunată pentru noi. Crăciun fericit tururor, bucurie, linişte sănătate şi spor! 

Încheiem fericiţi anul, bucuroşi, cred că şi socrul mic e bucuros. Ei au făcut un pas înainte în viaţă, să fie responsabili şi să împartă lucrurile cum trebuie. 

Copiii comandă acum, va fi o seară frumoasă. Ne dorim nepoţi, depinde de ei, noi suntem lângă ei şi trebuie să-i sprijinim. (n.r. - Nunta va fi după EURO?) Da, avem timp. În vară va fi nunta. Şi-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniţi şi Dumnezeu să se împartă binecuvântarea", a spus Gică Hagi presei, prezente la eveniment

Marilena Hagi, soacra mare, a avut și ea o apariţie de senzație, într-o rochie argintie. 

„Un moment emoţionant, suntem părinţi împliniţi şi foarte bucuroşi. Vom avea un Crăciun frumos anul acesta, în fiecare an ne vom aduce aminte de această petrecere şi ne bucurăm că s-a întâmplat de Crăciun", a spus soţia lui Gică Hagi. 

Ianis a cerut-o pe Elena de soție la Paris 

Ianis Hagi (24 de ani) a organizat prima petrecere pentru logodna cu iubita sa Elena Tănase ( 24 de ani), la Constanța, pe 16 octombrie.

Ianis Hagi trăiește de mai mulți ani,  o frumoasă poveste de dragoste cu Elena Tănase. Fiul „Regelui” a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe Elena la Paris, în orașul iubirii, chiar în fața Turnului Eiffel, în iunie 2023.

Frumoasa Elena este din Constanța și a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, unul dintre cele mai importante licee din județ.

Tânăra provine dintr-o familie potență financiar, tatăl fetei fiind un prosper om de afaceri machedon din Constanța, care deține numeroase afaceri în imobiliare și agricultură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net