Ianis Hagi, de la meci la petrecerea de logodnă! Fiul regelui s-a dezlănțuit pe ritmuri machedonești

Sângele apă nu se face! Fiul regelui Gică Hagi , Ianis, dansează pe ritmuri machedonesti mai ceva ca tatăl său. Acesta s-a dezlănțuit la petrecerea lui de logodnă cu frumoasa Elena, care a avut loc la Constanța imediat după meciul cu Andorra, câștigat de reprezentativa României cu scorul de 4-0.

Ianis, fiul regelui Gică Hagi, a plecat imediat după meciul cu Andorra la petrecerea lui de logodnă cu frumoasa Elena Tănase, care a avut loc pe 16 octombrie, într-o sală de evenimente din Constanța. După victoria categorică cu Andorra, Ianis s-a dezlănțuit pe ritmuri machedonești, demonstrând că este un dansator mai bun și decât tatăl său.

Ianis Hagi și frumoasa Elena Tănase formează un cuplu de câţiva ani, tânăra fiind originară din Constanţa şi provenind dintr-o familie foarte înstărită, de aromâni. Jucătorul Naționalei de fotbal și-a cerut iubita în căsătorie, în vară, la Paris, unde a îngenunchiat în fața ei și i-a dăruit inelul.

La petrecerea de logodnă, ce a avut loc într-un local de lux din Constanța, au fost prezenți sora lui Ianis, Kira, dar şi vărul Nicolas Popescu, fostul său coleg de la Viitorul Constanţa. Regele Gică Hagi nu a stat prea mult la petrecere, pentru a ajunge la timp la antrenamentele cu Farul Constanța, echipa lui Ciprian Marica, unde este antrenor.

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar apropiații și familiile celor doi. Ianis a purtat un costum compus dintr-o cămașă albă, pantaloni albi și un sacou într-o nuanță albastru deschis, cu dungi subțiri albe, în timp ce logodnica lui, Elena, a ales să îmbrace o rochie mini elegantă, roșie ca focul, strânsă pe talie cu un corset.

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie la Paris

Ca și tatăl său, Ianis Hagi a fost mereu discret cu viața personală.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, declara Ianis Hagi, la Digisport.

Ianis Hagi a cerut-o pe Elena Tănase în căsătorie pe 21 iunie, la Paris, în fața Turnului Eiffel. Numai inelul pentrul Elena l-a costat pe Ianis 50 000 de euro.

„Sunt bucuros, fericit. Bravo lui că își asumă, e responsabil. Știe ce face în viață. Eu sunt foarte liniștit ca părinte. Ne-au spus, le-am zis să se împace, să țină unul la celălalt și să meargă împreună pentru că împreună sunt puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește și eu mă bucur pentru decizia lui", a spus viitorul socru Gheorghe Hagi, la Digi Sport.

Ianis Hagi are 24 de ani și joacă, în prezent, pe post de mijlocaș lateral la Alavés în La Liga. Jucătorul a plecat în Spania chiar în această dimineață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net