Ce diferență de vârstă există între Hagi și soția sa! Multă lume e uimită când află câți ani are Marilena

Ultima actualizare:

Gică Hagi este căsătorit cu soția sa, Marilena, de aproape 3 decenii, din anul 1995. Sunt unul dintre cele mai longevive și faimoase cupluri din țara noastră, dar, cu toate acestea, rămân și unul dintre cele mai discrete! Însă, ce diferență de vârstă există între cei doi?

Gică Hagi și soția sa au împreună 2 copii
Gică Hagi și soția sa au împreună 2 copii

Sunt unul dintre cele mai longevive și faimoase cupluri din țara noastră, dar, cu toate acestea, rămân și unul dintre cele mai discrete! Gică Hagi este căsătorit cu soția sa, Marilena, de aproape 3 decenii, din anul 1995. Cei doi au împreună 2 copii, pe Kira, care este o actriță și pictoriță talentată, cât și pe Ianis Hagi, care urmează cariera de fotbalist a tatălui său.

Gică Hagi și soția sa se cunosc încă din tinerețe, având o relație frumoasă și plină de bucurii. Soția acestuia chiar a vorbit despre prima lor întâlnire.

„M-a invitat la restaurantul Select. Deşi eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simţit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privinţe. Şi el era timid, ca şi mine. (…) Eram studentă în anul II şi venea să mă ia de la facultate”, a mărturisit Marinela, pentru cei de la Viva!

Ce diferență de vârstă există între Gică Hagi și soția lui

Cei doi au făcut pasul cel mare în anul 1995, când au spus „da” în fața altarului, devenind soț și soție. Iar Gică și Marilena continuă să formeze unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din țara noastră, chiar și în ziua de astăzi! În vârstă de 58 de ani, Gică Hagi este doar cu 5 ani mai mare decât soția sa, Marilena, care are vârsta de 53 de ani.

„Alături de ea, nimic n-a fost greu pentru mine. Soția nu s-a gândit să-mi spună vreodată ceva în legătură cu investiția în fotbal. Avem o relație frumoasă, e prea frumos. Ea mă înțelege cel mai bune, mă tolerează. Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am. Mai am pandalii de-ale mele”, a declarat Gică Hagi pentru cei de la Orange Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net