Rică Răducanu, trist că n-a băut și el un șpriț cu cei 700 de invitați prezenți la nunta de lux a lui Ianis Hagi: „Machedon nu sunt, bani de dar n-am și nici costum de șmecher”. Urare pentru fiul lui Gică Hagi

#Exclusiv Click!

La petrecerea de nuntă, cu ștaif, de ieri seară, de la Domeniul Știrbey, unde alături de mirii Ianis și Elena Hagi au dănțuit și s-au ospătat cu bunătăți peste 700 de petrecăreți, nu a fost invitat și Rică Răducanu. În exclusivitate pentru Click! fostul portar al echipei Rapid și-a exprimat marea dezămăgire.

 Rică Răducanu a urmărit „Nunta Anului” la televizor

Rică Răducanu (78 de ani) susține că a urmărit ”Nunta Anului” a fiului lui Gică Hagi la televizor. Fostul mare portar al echipei Rapid este trist că de el au uitat, că n-a fost și el prezent, ca să bea un șpriț cu fotbaliștii din toate generațiile. Are însă o explicație:

„N-am fost la nuntă, ce treabă am eu cu ei? De ce să mă invite? Machedon nu sunt, bani de dar n-am și nici costum de șmecher, pentru un astfel de eveniment mare. M-am uitat însă la televizor, era care mai de care mai al dracului pe acolo, mai bogat. Dacă n-ai material, adică bani în buzunar, ieși pe ușa din spate, la așa nunți.

Am văzut, au fost mulți fotbaliști, din toate generațiile. Pe noi, aștia, mai vechi, nu ne mai bagă nimeni în seamă. De ce să ne cheme la petreceri? S-or fi gândit că trebuie să ne dea băutură și mâncare gratis, că suntem cu pensii mici. 

Nu avem bani pentru nunți, de unde? Dar cred că nu s-a gândit Gică Hagi la mine. La urma-urmei, nu se mai gândesc la mine nici cei de la Rapid, unde am făcut istorie, ca portar!”, spune Rică Răducanu, cu tristețe, exclusiv pentru Click!

Rică Răducanu, mesaj de suflet pentru chipeșul mire Ianis Hagi

Deși nu a figurat pe lunga listă a invitaților, la cheful de ieri seară, Rică Răducanu nu le poartă ranchiună mirilor și nici lui Gică Hagi, socrul mare. Dimpotrivă, are un mesaj de suflet pentru Ianis Hagi și pentru soția lui, Elena, care au strălucit în ținutele lor de mii de euro:

„Le doresc mirilor multă fericire și sănătate, să țină de familie! Ianis s-a însurat, acum să facă și copii. Îi doresc să aibă norocul celebrului său tată, Gică Hagi, care este un exemplu, e un familist convins”, le transmite fostul sportiv, prin intermediul Click!

Ce părere are despre Ianis Hagi, ca fotbalist?

Rică Răducanu a fost cu ochii pe Ianis Hagi (25 de ani), la EURO 2024. Iată ce spune, exclusiv pentru Click!, despre jocul lui, pe terenul de fotbal, comparativ cu cel al lui Gică Hagi (59 de ani), legenda fotbalului mondial:

„La EURO 2024, Ianis a jucat destul de bine, a intrat frumos în teren, și-a făcut datoria, alături de ceilalți colegi. Îi felicit pe toți, mi-a plăcut lupta lor! E bine că România a participat, am ieșit bine. Dacă se putea mai bine era și mai bine.

Gică Hagi era mai mic de statură, avea viteză mai mare, fugea dreapta-stânga, te năucea. Fiul lui este mai înalt, are altă construcție și un alt stil de joc, e interesant ca jucător, dar fiecare cu stilul său!”, ne-a mai spus Rică Răducanu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net