Rică Răducanu nu are voie să stea la plajă. Fostul mare sportiv ne-a dezvăluit motivul

#Exclusiv Click!

Fostul mare portar al Rapidului, Rică Răducanu (77 de ani), trece prin momente dificile din punct de vedere medical. Problemele pe care le are, la ambele picioare, se pare că nu îi permit să stea la soare, în această perioadă, ci doar cu picioarele în apă. Contactat de Click!, acesta ne-a spus că s-a resemnat cu situația.

Rică Răducanu suferă de insuficiență venoasă, anul trecut ajungând chiar pe masa de operație. Astfel că, problemele pe care le are, în ultimii ani, la picioare, se pare că i-au cap pus capac, însă fostul mare sportiv al României nu se lasă învins, chiar dacă acest lucru îl supără foarte tare.

Nea Rică își dorește să aibă aceeași viață activă, la fel ca în tinerețe, cu mult sport și multe deplasări, însă acest lucru nu prea mai este posibil.

„Nu stau la soare, în perioada aceasta, din cauză că mi se umflă picioarele, am circulația urâtă. Singurul lucru pe care îl fac este că stau cu picioarele în apă, în mare, atât, dar până în ora 11.00, că după se încălzește tare afară. Am fost și la tratamente, aici, la mare, de două săptămâni, dar nu știu ce să zic...dacă sunt mai bine sau nu. După ce am terminat eu, acum a început soția cu tratamentele, pentru că și ea are probleme...dacă a făcut sport de performanță ca și mine, vă dați seama!

L-am întrebat pe doctor, când am fost la el la control, când îmi revin și pot juca un tenis cu piciorul, cum o făceam odată și el mi-a zis că o să se întâmple asta când o să ajung la morgă”, a declarat Rică Răducanu pentru Click!

Click! spune

Rică Răducanu a ajuns cunoscut datorită performanțelor sale sportive pe care le-a obținut în lumea fotbalului românesc. Acesta a jucat un deceniu la echipa Rapid, vreme în care a adunat 233 de apariții și a înscris de șapte ori! De altfel, a devenit primul portar român care a reușit un gol, toate din penalti, iar la echipa națională a strâns 61 de selecții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net