Rică Răducanu, internat de urgență și pus pe aparate

Ultima actualizare:

Ajuns la 76 de ani, Rică Răducanu trece printr-o perioadă mai dificilă de sănătate, internându-se în urma unor probleme de respirație, informează Playsport. Diagnosticul este unul mai vechi, care îi dă bătăi de cap încă din 2018 - apnee în somn.

Rică Răducanu și-ar dori să se implice la Rapid (FOTO: Facebook)
Rică Răducanu și-ar dori să se implice la Rapid (FOTO: Facebook)

De data aceasta, lucrurile au fost mai dificile pentru fostul portar al naționalei, care a ajuns la spital și a fost pus la un aparat de oxigen. Boala cu care se confruntă fostul fotbalist se manifestă prin oprirea periodică a respirației, lucru care se poate întâmpla chiar și de câteva sute de ori pe noapte. 

Pus la încercare de probleme

De altfel, Rică Răducanu se luptă cu mai multe probleme de sănătate, în ultima perioadă. Fostul fotbalist mai are probleme și cu picioarele, fiind sfătuit de medici să se opereze.

„Am fost ,toată vara, la tratament în stațiunea Neptun, acolo fac de când eram sportiv de performanță, dar am fost și la marele centru din Mangalia, unde se tratează soția mea, dar nu merge cu nimic. Tot cu picioarele am probleme, cu genunchii, doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă”, declara în urmă cu puțin timp rapidistul, care și-ar dori să fie cooptat la echipa din Giulești. 

Gata să se implice la Rapid

„Sunt gata să fac orice, fiindcă Rapid e viața mea, tată! Și e păcat, că viața trece și oamenii mor, iar poveștile lor mor odată cu ei. Dacă mi-aș dori să lucrez la Rapid? Da, sigur că îmi doresc să fac parte din clubul Rapid, mi-aș dori să fiu un fel de consilier. Să pot lucra și vorbi direct cu fotbaliștii, sunt sigur că aș putea aduce un mare plus”, a mai spus fostul portar. 

Rică Răducanu a jucat un deceniu la Rapid, vreme în care a adunat 233 de apariții și a înscris de șapte ori! De altfel, a devenit primul portar român care a reușit un gol, toate din penalti, iar la echipa națională a strâns 61 de selecții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net