Rică Răducanu, internat de urgență și pus pe aparate

Ajuns la 76 de ani, Rică Răducanu trece printr-o perioadă mai dificilă de sănătate, internându-se în urma unor probleme de respirație, informează Playsport. Diagnosticul este unul mai vechi, care îi dă bătăi de cap încă din 2018 - apnee în somn.

Rică Răducanu și-ar dori să se implice la Rapid (FOTO: Facebook)
Rică Răducanu și-ar dori să se implice la Rapid (FOTO: Facebook)

De data aceasta, lucrurile au fost mai dificile pentru fostul portar al naționalei, care a ajuns la spital și a fost pus la un aparat de oxigen. Boala cu care se confruntă fostul fotbalist se manifestă prin oprirea periodică a respirației, lucru care se poate întâmpla chiar și de câteva sute de ori pe noapte. 

Pus la încercare de probleme

De altfel, Rică Răducanu se luptă cu mai multe probleme de sănătate, în ultima perioadă. Fostul fotbalist mai are probleme și cu picioarele, fiind sfătuit de medici să se opereze.

„Am fost ,toată vara, la tratament în stațiunea Neptun, acolo fac de când eram sportiv de performanță, dar am fost și la marele centru din Mangalia, unde se tratează soția mea, dar nu merge cu nimic. Tot cu picioarele am probleme, cu genunchii, doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă”, declara în urmă cu puțin timp rapidistul, care și-ar dori să fie cooptat la echipa din Giulești. 

Gata să se implice la Rapid

„Sunt gata să fac orice, fiindcă Rapid e viața mea, tată! Și e păcat, că viața trece și oamenii mor, iar poveștile lor mor odată cu ei. Dacă mi-aș dori să lucrez la Rapid? Da, sigur că îmi doresc să fac parte din clubul Rapid, mi-aș dori să fiu un fel de consilier. Să pot lucra și vorbi direct cu fotbaliștii, sunt sigur că aș putea aduce un mare plus”, a mai spus fostul portar. 

Rică Răducanu a jucat un deceniu la Rapid, vreme în care a adunat 233 de apariții și a înscris de șapte ori! De altfel, a devenit primul portar român care a reușit un gol, toate din penalti, iar la echipa națională a strâns 61 de selecții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
cub theo rose anghel damian png
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg