Salariul lui Răzvan Burleanu, motiv de răzmeriță la FRF

Ultima actualizare:

Venitul celui care conduce Federația Română de Fotbal (FRF) este motiv de gâlceavă, în această perioadă, Florin Prunea declarând că acesta ar atinge 30.000 de euro lunar. 

Răzvan Burleanu se află la șefia FRF, din anul 2014 (FOTO: Sportpictures)
Răzvan Burleanu se află la șefia FRF, din anul 2014 (FOTO: Sportpictures)

„Eu acum am aflat. Noi avem un președinte de federație care câștigă în jur de 30 de mii de euro în mână pe lună. Este inadminisibil, la fotbalul nostru, ca el să câștige, cu poziția pe care o are acum la FIFA, unde a fost numit, nu a fost votat, în Consiliul FIFA, salariul de la Federație plus diurne, este cel mai bine plătit om din fotbalul românesc.

Și peste antrenori, și peste ce vrei tu. Și la noi fotbaliștii sunt neplătiți cu lunile, la noi antrenorii... Bătaie de joc. Păi, noi mai avem dreptul să vorbim despre Campionate Europene și Mondiale? Păi, vine decontul acum pe data de 9, că l-am auzit pe minipreședintele Federației Române de Fotbal… Așa este, este minipreședinte și FRF nu mai este Federația Română de Fotbal, este miniFederația Română de Fotbal, după performanțe”, a declarat Florin Prunea pentru „Prosport”. 

Replica dată de FRF

FRF nu a întârziat să dea replica, oferind un punct de vedere public, vineri: „Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, lansate de domnul Florin Prunea şi preluate de mass-media, Federaţia Română de Fotbal face următoare precizări: salariul lunar al preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este de 20.000 lei net, aproximativ 4.000 de euro. Deşi ocupă şi funcţiile de Administrator SC Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia şi Preşedinte al Academiei Naţionale de Fotbal, Răzvan Burleanu nu este remunerat pentru acestea”, a precizat forul românesc. 

Răzvan Burleanu se află la șefia FRF încă din 2014, fiind reales patru ani mai târziu, iar în 2022 nu a avut niciun contracandidat, câștigându-și ipostaza în unanimitate de voturi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net