Tora Vasilescu, adevărul despre starea sa de sănătate. Cu ce boală se confruntă actrița

Ultima actualizare:

Tora Vasilescu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale acestei țări, se bucură de o viață la care unii încă mai speră. Cu ani în urmă a decis să renunțe la agitația din oraș și s-a mutat la casă, în Buftea, acolo unde se ocupă de gospodăria ei. De asemenea, are și câteva probleme de sănătate, despre care a vorbit în trecut. 

Tora Vasilescu / foto: Arhiva Click!
Tora Vasilescu / foto: Arhiva Click!

În urmă cu aproape un an de zile, Tora Vasilescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru viva.ro, interviu publicat recent, în care a vorbit despre viața sa personală și problemele de sănătate cu care se confrunta încă de la vremea aceea. 

Ce boală are Tora Vasilescu 

Actrița nu s-a sfiit să recunoască faptul că zilele ei nu sunt mereu bune. Are parte și de momente mai puțin plăcute: suferă de tensiune oscilantă care se manifestă printr-un țiuit pentru care încă nu s-ar fi găsit leac. 

„Am o zi bună, una mai puțin bună. Am niște suferințe, pe care le duc cu mine. Am o tensiune oscilantă. În funcție de tensiune, am, ciclic, tinitus, care e un țiuit, un fel de sâsâit pe care îl aud în circulația sanguină a creierului și pe care am citit că o treime dintre americani îl au. Nu există leac, pentru că sunt cauze diferite. La tezele de doctorat, mi-a spus un mare doctor, 145 de cauze s-au descoperit.

Toamna trecută am fost la Milano; un doctor îmi spunea despre desomatizare, fiecare doctor cu ideile lui. Am încercat și cu plante, dar mi-a zis mie un medic că nu mai sunt de plante. Plantele sunt bune, dar trebuie să te ții de ele și înainte de a te îmbolnăvi. Cum să stai la gripă cu un ceai? Nu prea merge. Sigur că placebo e foarte important. Dacă noi am crede, am avea puterea de a ne vindeca singuri. Lucrul cu tine însuți e important.”, a spus actrița, pentru sursa citată anterior.

Locuiește într-o casă ecologică 

Artista a luat vedeta de a se muta într-o casă ecologică, în ciuda criticii de care ar fi putut avea parte. 

„Da, e adevărat, dar am vorbit mult despre asta. Și am să vă spun un lucru acum, sper să nu îl preia toate ziarele. Am o groapă de compost. Am citit în toată presa că în trend, acum, sunt gândacii, larvele de gândaci de bălegar. Când am pus pe cineva să scoată pământ de acolo, compost de doi-trei ani, am găsit acele larve. Eu m-am speriat puțin, am crezut că sunt dăunătoare. Dar am citit pe internet și nu mănâncă, bietele, decât niște gândăcei, nici măcar plante. Sunt de mărimea omizilor.

Între timp, m-a invitat Măruță la emisiune și mă gândeam ce ar fi să prăjesc niște larve din astea și să i le ofer, să i le duc cadou, că tot sunt în trend și se cer rețete noi. Îti dai seama ce-ar putea apărea în presă?! „Tora Vasilescu mănâncă… gândaci de bălegar! (râde)”, a adăugat Tora Vasilescu, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net