Tora Vasilescu, copleșită de factura la energia electrică: «Mă bazez pe pensie, de la teatru. O rușine!»

Actrița Tora Vasilescu, în vârstă de 71 de ani, se numără printre personalitățile care sunt nemulțumite de facturile astronomice pe care le are de achitat. Actrița și-a exprimat revolta și a subliniat că nu o poate plăti întrucât venitul său este unul mic, în ciuda zecilor de ani de muncă pe care i-a depus. 

Tora Vasilescu nu-și permite să plătească factura la curent
Tora Vasilescu nu-și permite să plătească factura la curent

Actrița Tora Vasilescu, ajunsă la 71 de ani, se află in imposibilitatea de a-și plăti facturile. După decenii de carieră și nenumărate roluri remarcabile, Tora Vasilescu se declară copleșită. Este nevoită să plătescă 7.000 de lei, factura de la energia electrică în condițiile în care venitul său lunar este unul care depășește cu puțin suma de 2.000 de lei.

Citește și: Mihai Șora a rămas mut de uimire când a văzut factura la curent 

„România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea. Nu e normal să am o pensie atât de mică. Eu nu pot din pensie să plătesc factura, nu există. Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. E adevărat că m-am pensionat…așa a fost legea pentru mine….la 50 de ani.

Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut cu Pro TV-ul multe seriale…și mă bazez pe pensie, 2350 de lei, de la teatru. O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă”, a declarat Tora Vasilescu", conform Fanatik. 

Tora Vasilescu, Mihai Șora, Marius Manole, copleșiți de facturile de la lumină 

Tora Vasilescu nu este singura personalitate din showbiz-ul românesc care și-a exprimat revolta față de prețurile exagerate. Filosoful Mihai Șora dezvăluia, cu la fel de multă tristețe, faptul că trebuie să plătească o factură care depășește suma de 6.000 de lei. Și mai tânărul actor Marius Manole a semnalat aceeași problemă, spunând mai în glumă, mai în serios, că trebuie să plătească lumina pentru Casa Poporului, nu pentru o banală locuință. 

Vezi și: Marius Manole, factură colosală la energia electrică 

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1976, la clasa profesoarei Eugenia Popovici. A fost distinsă de trei ori cu Premiul pentru Interpretare al Uniunii Cineaștilor din România. A câștigat premiul „Placheta de aur" pentru rolul din „Imposibila Iubire" la și premiul pentru Cel mai bun rol secundar feminin în „Șobolanii roșii".  

Tora Vasilescu locuiește de ani buni în Buftea

Tora Vasilescu a renunțat de ceva vreme la traiul în orașul aglomerat și s-a mutat la Buftea, alături de soțul ei de origine croată Alain Vrdoljak. A renunțat la aparițiile televizate și își dedică aproape tot timpul grădinii superbe pe care trebuie să o îngrijească. 

Soţul meu e foarte comod şi mă face mereu masochistă că muncesc atât de mult ca să-şi scuze conştiinţa. Dar e un mare sprijin. Aş vrea ca multe femei la vârsta mea să aibă un soţ ca al meu.”,declara Tora Vasilescu, despre bărbatul care îi este alături la bine și la greu.  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre