Marius Manole, factură colosală la energie electrică: «Cred că plătesc pentru Casa Poporului»

Ultima actualizare:

Actorul Marius Manole s-a trezit cu o factură uriașă la energie electrică, în valoare de 7.518 lei. Artistul a împărtășit pe contul oficial de Facebook dovada că furnizorul de energie l-a taxat cu o sumă colosală, iar fanii lui au reacționat imediat, fiind de-a dreptul revoltați.

Marius Manole are de plătit bani grei pentru factura la curent
Marius Manole are de plătit bani grei pentru factura la curent

Marius Manole a avut o surpriză extrem de neplăcută în momentul în care a văzut că factura la energie electrică pe luna august este de 7.518,13 lei. Suma pe care ar trebui să o achite actorul a fost generată de perioada de regularizare, care, în cazul lui Marius Manole, a fost calculată între decembrie 2020 și august 2022. 

Citește și: Marius Manole, atac dur la adresa lui Nicușor Dan din cauza viitorul incert al Teatrului Metropolis: «Nu ți-e rușine»?

Actorul a avut, totuși, puterea să facă și haz de necaz pe marginea acestui subiect. 

«Mi-a venit factura de la Enel România. Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului. 7000 kw .. Măi să fie! Și nu e glumă.», a scris actorul în dreptul imaginii cu factura la energie electrică.   

Nu rata nici: Marius Manole recunoaște că s-a gândit la sinucidere: «Și știam, că nu eram chiar așa de prost»

Actrița Oana Pellea a reacționat foarte revoltată

Una dintre persoanele care au reacționat imediat la pățania lui Marius Manole a fost actrița Oana Pellea, buna sa prietenă și colegă de scenă. 

«Platești regularizare pe 20 DE LUNI…după ce-ai achitat integral factura lunar? Dacă nu e o greșeală … e … o greșeală!», a scris actrița într-un comentariu.

Fanii actorului și-au exprimat indignarea cu privire la factura uriașă a actorului, prin intermediul comentariilor, unele extrem de savuroase. 

«Ce regularizare e asta? Dacă nu e fake, e absolut revoltător!»; «E prin rotație. În fiecare lună o persoană face cinste pt tot cartierul.»; «Cred că se facturează și lumina din timpul zilei. De la soare. O să citesc contractul. Posibil să scrie asta. Eu am primit o factură de 4800. Mai norocos!», sunt doar câteva dintre sutele de comentarii primite de Marius Manole pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net