Tragedie în ziua de Paște pentru Viorel de la 3 Sud Est: „Drum lin la îngeri, mamă!”

Paște trist pentru Viorel Șipoș de la 3 Sud Est! Artistul a anunțat cu durere nemărginită în suflet că și-a pierdut mama, pe doamna Maria, chiar de Înviere! Mama artistului a fost, deja, înmormântată.

Viorel Sipos 3 sud est jpeg
Doliu pentru Viorel Șipoș! Și-a pierdut mama de Paște Sursa: Facebook

Tragediile se țin lanț în sânul trupei 3 Sud Est! De Învierea Domnului, Viorel Șipoș și-a pierdut cea mai dragă ființă,pe mama Maria. Artistul a anunțat pe Facebook greaua pierdere, postând o poză cu doliu, sub care stătea scris mesajul: ”Drum lin către îngeri mamă!”

Contactat de Click!, Mihai Budeanu, colegul de trupă al lui Viorel Șipoș, a dezvăluit că mama artistului a fost deja înmormântată. 

Este cea de-a treia tragedie din sânul trupei 3 Sud Est, după ce atât Laurențiu Duță, cât și Mihai Budeanu și-au pierdut mamele. Duță în 2017, iar colegul său chiar anul trecut, în timpul pandemiei, după ce și el a fost la un pas să moară, după infecția cu COVID-19.

stanga
dreapta
sipos mama facebook jpg
viorel sipos3 JPG
sipos petrecere JPG
viorel sipos familie0 jpeg
viorel sipos familie jpeg
restaurant viorel sipos jpeg
viorel sipos jpg jpeg
georgiana si viorel sipos jpg jpeg
12 13 3 col viorel sipos jpeg

Și mama lui Mihai Budeanu a murit anul trecut, în ianuarie

Mihai Budeanu și-a pierdut și el mama pe 22 ianuarie, anul trecut, în plină pandemie. Femeia a făcut stop cardiorespirator, după ce și-a neglijat diabetul de care suferea.

Mama mea a murit pe 22 ianuarie 2021. A intrat în stop cardiorespirator. Avea diabet, a fost și perioada aceea în care toate spitalele erau pentru pacienții Covid, iar toți cei bolnavi cu inima și diabetul au avut de suferit.

În ziua respectivă, s-a simțit slăbit. Avea 69 de ani. Eu o duceam și o internam cam de două ori pe an. Situația s-a agravat, o programasem la particular, însă nu a mai ajuns la clinică”, a povestit Mihai Budeanu, cu lacrimi în ochi, pentru Click!

stanga
dreapta
laurentiu duta si mama sa jpg jpeg
5 laurentiu duta la spital in seara de dinaintea concertului ce a patit componentul trupei 3 sud est 2 size24 jpg jpeg
parinti laurentiu duta jpg jpeg
familia lui laurentiu duta jpg jpeg
laurentiu duta familie jpeg
2 familia lui laurentiu duta sotia fiica lorena 1 jpg jpeg
Laurentiu Duţă (foto: facebook) jpeg
Laurentiu Duta jpeg
Laurenţiu Duţă (fotografii: Bogdan Mitu) jpeg
Laurenţiu Duţă jpeg
laurentiu duta png
laurentiu duta sotie jpeg

Mama lui Laurenţiu Duţă, Ioana Duță, s-a stins și ea din viață, după o suferință îndelungată, în ziua pe 8 mai 2017.

Mama, pentru tine voi fi puternic. Mi-ai spus că mă vei veghea de acolo de sus. Te voi face mândră aşa cum sper că am reuşit până acum. E nedrept că ai plecat... dar se pare că nu noi decidem. Te iubesc mai mult decât ai crezut şi îţi mulţumesc pentru tot.

Am făcut tot posibilul să te salvez. Suflet pur, sper că într-o zi să ne revedem. Dumnezeu să te ocrotească, după atâta suferinţă!“, a fost mesajul sfâșietor pe care liderul 3 Sud Est l-a postat în ziua în care și-a pierdut mama, pe rețelele de socializare.

Ioana, mama lui Laurenţiu Duţă, avea o sănătate precară de ani de zile, iar înainte să se stingă fusese internată în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Familia Duţă locuieşte în Năvodari, oraş pe care artistul nu a vrut să-l părăsească.

Laurenţiu Duţă deţine acolo și un studio de înregistrări. Mama lui se pensionase pe caz de boală de la Rafinăria Petromidia.

stanga
dreapta
2 mihai budeanu tratament coronavirus jpg jpeg
mihai budeanu png
3 mihai budeanu si sotia 2 jpg jpeg
mihai budeanu (1) jpg
7 mihai budeanu 3 sud este coronavirus 6 jpg jpeg

Mihai Budeanu, la un pas de moarte din cauza noului coronavirus

Pe 20 noiembrie 2020, colegii de trupă anunțau că Mihai Budeanu (44 de ani), solistul trupei 3 Sud Est, se află în internat în stare gravă la ATI, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Medicii i-au dat artistului 5 la sută șanse de supraviețuire, acesta necesitând tratament cu plasmă. După trei săptămâni de chin, Mihai Budeanu a câștigat lupta cu virusul. Salvarea lui a fost tratamentul prescris tocmai din America de către medicul Ion Alexie.

Am stat acasă 10 zile după ce m-am infectat, am luat antibiotic, dar oxigenul scădea, nu mai aveam gust miros. Când a venit Salvarea, saturaţia oxigenului era undeva la 40-50 la sută. Mi l-au ridicat cu butelia de oxigen, ca să poată să mă transporte la spital. Am avut totuşi noroc că nu am ajuns să fiu intubat. Am fost pe muchie de cuţit!”, a povestit solistul, pentru Click!

Solistul de la 3 Sud-Est este băiat de casă: căsătorit și cu copii

Viorel Şipoş este căsătorit din 2017 cu Georgiana şi au împreună o familie frumoasă formată din doi copii, o fetiță de 4 ani, Rebecca Maria, și un băiețel născut chiar anul trecut.

Viorel și soția sa, Georgiana, au dus-o greu pe pandemie, în lipsa concertelor. Ce doi au pus împreună bazele unei afaceri în Constanţa, un restaurant, însă pandemia a adus afacerea familiei aproape de faliment.

Viorel și-a deschis acum aproape 15 ani propriul restaurant, localizat chiar în curtea casei sale din comuna Mihai Kogălniceanu. Până la debutul pandemiei din martie 2020, lucrurile nu au stat rău deloc, soldații americani de la baza Mihail Kogălniceanu aducându-i un profit frumușel artistului.

3 Sud Est, „Regii muzicii dance“

3 Sud Est, „Regii muzicii dance“Trei Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, formată în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația compusă din Laurețiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”.

Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png