Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, naș de botez pentru băiețelul lui Viorel Șipoș

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, proaspăt întors dintr-un turneu în SUA, a avut parte duminică de un eveniment special. Artistul și soția lui, Emilia, s-au aflat pentru prima dată în calitate de nași de botez pentru copilul unui coleg de breaslă.

Trupa 3 Sud Est
Trupa 3 Sud Est

Ceremonia a avut loc la o biserica din localitatea Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța. Mihai Budeanu (45 ani) de la 3 Sud Est și soția lui, Emilia, au fost nași de cununie pentru băiețelul lui Viorel Șipoș și al soției acestuia, Georgiana. Băiețelul se numește Patrick-Gabriel.

"Am fost nașii de botez ai lui Patrick-Gabriel, să ne trăiască finul, să fie sănătos și norocos!", a scris Mihai pe Facebook. Contactat de Click!, Mihai Budeanu spune că a fost pentru prima dată în postura de naș de botez. Totodată, acesta a mai fost naș, dar pentru două cupluri, unul dintre ele fiind Viorel și soția sa, Georgiana.

Mihai Budeanu și soția sa, nași de botez. Foto: Facebook
Mihai Budeanu și soția sa, nași de botez. Foto: Facebook

"Am botezat pentru prima dată. Am mai fost nași, dar de cununie. Noi i-am cununat pe Viorel și Georgiana, acum l-am botezat pe băiatul lor, Patrick Gabriel. Ceremonia a avut loc la Kogălniceanu", a spus, pentru Click!, solistul Mihai Budeanu. Mihai și Emilia au doi copii, Sara și Ștefan Mihai.

Mihai Budeanu a trecut prin clipe de coșmar din cauza Covid-19

În anul 2020, artistul a fost la un pas de moarte din cauza virusului ucigaş. Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est, a rămas marcat de calvarul prin care a trecut, în noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu Sars-Cov-2. Pe 20 noiembrie, colegii de trupă anunţau că acesta se află în stare gravă la ATI. Trei săptămâni mai târziu, Mihai părăsea spitalul, după ce sfidase moartea şi uimise întreg personalul medical cu forţa cu care luptase cu virusul ucigaş.

Salvarea lui a fost tratamentul prescris tocmai din America, de reputatul medic Ion Alexie. Acum artistul şi-a făcut şi vaccinul anti Covid, de teamă să nu se reinfecteze cu temutul virus. Mihai Budeanu a povestit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click! tot calvarul prin care a trecut din cauza coronavirusului. "Am mers pe schema lui de tratament. Doctorii de aici au colaborat foarte bine cu el. Schema de tratamentul a conținut: ivermectina, remdesivir, cortizon, minerale, vitamine, dexametazonă și anticoagulante. Dacă vrei să iei Ivermectină o faci pe barba ta. Plasmă mi-au adminstrat în primele zile când am ajuns laspital", spunea el pentru Click!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net