EXCLUSIV Mihai Budeanu, totul despre calvarul Covid și tratamentul care l-a salvat de la moarte: “Dacă iei ivermectină, o faci pe barba ta“

mihai budeanu  jpeg
Mihai, alături de soţia sa, Emma

A fost la un pas de moarte din cauza virusului ucigaş! Mihai Budeanu (44 de ani), solistul trupei 3 Sud Est, a rămas marcat de calvarul prin care a trecut, în noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu COVID-19. Pe 20 noiembrie, colegii de trupă anunţau că acesta se află în stare gravă la ATI. Trei săptămâni mai târziu, Mihai părăsea spitalul, după ce sfidase moartea şi uimise întreg personalul medical cu forţa cu care luptase cu virusul ucigaş.

Salvarea lui a fost tratamentul prescris tocmai din America de reputatul medic Ion Alexie. Acum artistul şi-a făcut şi vaccinul anti Covid, de teamă să nu se reinfecteze cu temutul virus. Mihai Budeanu a povestit într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Click! tot calvarul prin care a trecut din cauza coronavirusului.

Click!: Mihai, te-ai vaccinat anti COVID-19 zilele trecute, deşi ai trecut prin boală. De ce ai decis totuşi să faci acest vaccin? 

Mihai Budeanu: Am fost într-o stare foarte gravă şi doctorii, chiar şi domnul doctor Ion Alexie din Las Vegas, m-au sfătuit  să mă vaccinez pentru siguranţa mea. La 28 de zile de la ieşirea din spital am avut voie să fac vaccinul şi m-am programat. Am şi făcut testul de anticorpi. M-am vaccinat cu Pfizer, prima doză am făcut-o vineri, pe 26 martie fac şi rapelul. Am avut prioritate datorită stării grave pe care am avut-o. Şi soţia mea se vaccinează pe 13 martie, dar cu AstraZeneca. Am rămas după vaccin 15 minute cu două asistente, care m-au recunoscut şi mi-au cerut să facem poze. La prima doză nu am avut nici o reacţie. L-am făcut la Hârşova, acolo am prins loc, totul foarte organizat. Lumea vrea sa intre în normalitate. Eu unul l-am făcut că aşa am simţit, nu vreau sa mai trăiesc vreodată episodul de atunci. Şi soţia mea şi copiii au avut boala, dar au avut forme uşoare.

image
Mihai Budeanu are doi copii, Sara (13 ani) şi Ştefan (10 ani)

Click!: Care a fost tratamentul prescris de medicul Ion Alexie prin intermediul căruia te-ai vindecat de o formă gravă de Covid? Înteleg că această schemă de tratament conținea Ivermectina. Sunt mari controverse în jurul acestui medicament.

Da, așa e. Medicul Ion Alexie (n.r. șeful secției de boli infecțioase al unui spital din Las Vegas) mi-a dat să iau Ivermectină, asta până să devină celebră Ivermectina. Am folosit-o în prima fază a bolii, mi-a adus-o managerul meu. M-am consultat cu doctorul Ion Alexie înainte de a mă duce la spital. Am avut un turneu în America în ianuarie 2020, atunci l-am cunoscut pe doctorul Ion Alexie și, la câteva zile, după ce ne-am întors noi din America s-au închis granițele. Am rămas prieteni, e doctor infecționist și uite că acum, când am avut nevoie, m-a ajutat necondiționat. Am mers pe schema lui de tratament. Doctorii de aici au colaborat foarte bine cu el. Schema de tratamentul a conținut: ivermectina, remdesivir, cortizon, minerale, vitamine, dexametazonă și anticoagulante. Dacă vrei să iei Ivermectină o faci pe barba ta. Plasmă mi-au adminstrat în primele zile când am ajuns la spital.

Cât de grea este lupta cu acest virus nemilos? Ai avut sechele post COVID? 

Nu am avut sechele. Au fost doar stările de început, atunci când am ieşit din spital. Eram foarte slăbit, am dat jos 11 kilograme. Mă ţineam de pereţi. Primele zile când am ieşit din spital au fost critice, am luat tratament o lună vitamine multe, şi pastile pentru ficat.

Care au fost cele mai grele momente în lupta cu boala? Ai avut momente când ai simţit că cedezi? 

Nu ştiu de unde m-am infectat. Ieşi la piaţă, din lift, de oriunde. De protejat, te protejezi, dar de oriunde poţi să-l iei, nu ştiu. Am stat acasă 10 zile după ce m-am infectat, am luat antibiotic, dar oxigenul scădea, nu mai aveam gust miros, temperatură nu prea făceam. Nu a fost bine că am tras de timp şi am stat acasă. Când a venit Salvarea, saturaţia oxigenului era undeva la 40-50 la sută. Mi l-au ridicat cu butelia  de oxigen, ca să poată să mă transporte la spital. Am avut totuşi noroc că nu am ajuns să fiu intubat. Am fost pe muchie de cuţit. Mi-au pus o mască mai performantă de oxigen. A fost cumplit! Atacurile de panică pe care le făceai, ţi se părea că nu mai ai aer.

image
Mihai s-a vaccinat zilele trecute anti-covidFoto: Facebook

Ce sfaturi le dai oamenilor diagnosticaţi cu acest virus? Cum trebuie să lupte împotriva lui?

Taberele sunt împărţite, unii cred, alţii nu cred în acest virus. Cei care spun că vedetele iau bani să zică că au coronavirus, nu e adevărat, nu există aşa ceva. La mine nu a venit cineva să-mi spună îţi dau bani, eu chiar am trăit clipele astea, am suferit, pe pielea mea. Până să mă îmbolnăvesc, credeam că există virusul , dar nu credeam că e aşa de periculos. Eu nu aveam boli asociate, am avut imunitatea scăzută. Dacă mergeam la spital în primele zile nu se întâmpla aşa. Eu trebuia să ajung la spital, nu aveam cum să mă mai tratez acasă. Dacă nu faci faţă acasă şi începe oxigenul să se ducă în jos, trebuie mers la spital neapărat.

Citește și:

Ivermectina, controversa momentului în lupta cu Covid-19. Medicul Ion Alexie: ”Din 50 de pacienţi, n-a ajuns niciunul la ATI”

Mihai de la 3 Sud Est, tratat cu Ivermectină și steroizi. Artistul avea 5% șanse să supraviețuiască Covidului

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
63231587 403 jpg
image
image
image
image
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub chirilă esca arsinel png
Adrian Mutu și Alexandra Dinu