Transformarea Andreei Stravoiu de la „Bravo, ai stil!”, după intervențiile estetice

Ultima actualizare:

Andreea Stravoiu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea sa la emisiunea "Bravo, ai stil". Producătorii de la Kanal D au simpatizat-o, iar telespectatorii din fața micilor ecrane au îndrăgit-o, așadar ea și-a prelungit contractul cu cei de la Kanal D și a prezentat o emisiune cu reportaje de călătorie. 

image png

Emisiunea "Bravo, ai stil" s-a dovedit o rampă de lansare pentru multe dintre participante. Emily Burghelea și Andreea Stravoiu au intrat în atenția publicului după ce au participat la concursul în care au demonstrat că au un stil vestimentar desăvârșit.

Andreea Stravoiu a făcut o impresie bună la "Bravo, ai stil"
Andreea Stravoiu a făcut o impresie bună la "Bravo, ai stil"

Viața Andreei s-a transformat radical după emisiune, iar vedeta a simțit nevoia unei schimbări de ordin estetic, așadar nu a stat prea mult pe gânduri și a apelat la medicul estetician. Aruncând o simplă privirie asupra contului de Instagram al Andreei, puteam observa cu lejeritate schimbările fizice.

Andreea Stravoiu, alături de medicul său stomatolog
Andreea Stravoiu, alături de medicul său stomatolog

Prezentatoarea și-a injectat acid hialuronic în buze pentru un plus de volum. Un lucru este însă clar, Andreea a rămas la fel de zâmbitoare și are aceeași energie pozitivă care a reușit să îi cucerească pe telespectatori. 

Andreea Stravoiu s-a schimbat radical după intervențiile estetice suferite
Andreea Stravoiu s-a schimbat radical după intervențiile estetice suferite

Nu toate concurentele de la "Bravo, ai stil" s-au remarcat pe micul ecran 

Nu toate fostele concurente ale emisiunii de stil au reușit să se facă remarcate și să primească o propunere de prelungire a colaborării cu trusutul Kanal D. Silvia Popescu, deși a reușit să câștige de două ori emisiunea, nu a fost coopatată în alte proiecte. Explicația a fost dată chiar de către reprezentanții trustului care sunt de părere că personalitatea acesteia era una dificilă. 

275209968 1038892533637579 4300970605470217701 n jpg

"Toți angajații postului s-au speriat când ea a început să fugă pe culoarul televiziunii, a spart o cameră de filmat cu pumnul, o cameră care valora câteva mii de euro, apoi a amenințat urlând că ea se sinucide, se aruncă în Dâmbovița. Producătorul general i-a cerut să părăsească platoul. Și de atunci contractul ei nu a mai fost reînnoit. Se pare că de sus a venit «directiva» că Silvia ar fi prea «debusolată» ca să i se dea pe mână să prezinte sau să mai ia parte la vreun alt proiect TV”, au declarat surse apropiate producătorilor de la KanalD. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net