Trupa Fun Factory revine în România pentru Diskoteka Party, petrecerea ideală pentru „Generația cu cheia la gât”

Ultima actualizare:

Sâmbătă, 20 iulie, va avea loc o nouă ediție Diskoteca Party, un nou tip de petrecere cu muzica anilor ’90, dezvoltat de George Zafiu, unul dintre matinalii din programul „Deșteptarea” de la Europa FM. De această dată, petrecerea părăsește cluburile și va avea loc în aer liber, într-un decor de vis, în Delta Siretului (în apropiere de Focșani).

Ca de obicei, gazda petrecerii va fi George Zafiu, iar invitații de onoare rămân DJ Mandu și DJ Little. Echipa câștigătoare nu se schimbă, mai ales după succesul petrecerilor de la Iași, Timișoara și București. Doar că George a mai pregătit o surpriză și a invitat trupa Fun Factory, formație responsabilă pentru „I Wanna Be With You” și „Celebration”, hituri ale anilor ’90.

„Am fost surprinși de numărul mare de participanți de la petrecerile noastre și ne-am gândit că vara e un moment perfect pentru un party și mai mare. Așa că am căutat și am găsit locul perfect. (...) Eu am crescut cu muzică și orice ritm al anilor ’90 mă duce cu gândul la perioada liceului. De altfel, am observat că participanții la show-urile noastre sunt persoane trecute de 40 de ani care în sfârșit au găsit un loc în care să se distreze exact ca pe vremuri. Pentru că știu că vor fi foarte mulți participanți, m-am gândit că nu ar fi rău să le fac o surpriză și am căutat una din trupele copilăriei noastre. Fun Factory au răspuns pe loc și așa am ajuns ca în mai puțin de două săptămâni să avem petrecerea vieții noastre. Mă gândesc la 20 iulie ca la ziua de sâmbătă când aveam voie în discotecă”, a declarat George Zafiu, gazda Diskoteka Party.

Petrecerea începe pe 20 iulie la ora 20:00 și se încheie pe 21 iulie, la răsărit. Organizatorii recomandă să vă lăsați copiii în grija bunicilor și să veniți însoțiți de cât mai mulți prieteni. „Generația cu cheia la gât” are acum petrecerea de care avea nevoie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net