Corina Chiriac a făcut spectacol aseară, pe scenă, la un eveniment monden. Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru au dansat pe celebra piesă „Rața"

#Exclusiv Click!

Corina Chiriac (74 de ani)  a fost una dintre invitatele serii aseară, la petrecere Unica Urban Party Nostalgia, și a fost deliciul publicului.

Îndrăgita artistă a cântat cele mai frumoase piese din repertoriul său și i-a avut alături pe prezentatorii evenimentului, Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea, pe care i-a ținut alături de ea pe tot parcursul recitalului său și i-a pus să cânte și să danseze. Toți trei au făcut un adevărat spectacol pe scenă. Mantea și Mitoșeru au dansat, s-au distrat și cântat cel mai mult pe celebra piesă "Rață". 

"Mama, doar mama", "Ce mică-i vacanța mare", "Strada Speranței", "Opriți timpul", "Nu te enerva" au fost melodiile care au răsunat pe terasa unui mall cunoscut din București. După Corina Chiriac, Cătălin Crișan și Andreea Bălan au încins atmosfera.

Pentru că evenimentul a fost cu tematică nostagia, și petrecerea Unica a fost o ediție "Battle of the Generation", Corina Chiriac, cea care a deschis programul artistic, a fost curioasă să afle despre ce fel de „battle” este vorba.

"Care "battle"? Lasă-i în pace pentru că ei au dreptul și locul să înceapă, da? Așa încât nu e nicio bătaie, vă spun eu exact! Auzi, sunt vreo 30 de ani de când aud chestia asta cu bătaia între generații. Nu am asistat la nicio bătaie, deocamdată. Eu când am lucrat la Național TV invitam de la copiii pe care îi crește Marius Țeicu, de exemplu, până la Cristi Minculescu, aveam toate generațiile. Eu mă întreb cu adevărat dacă cineva are chef cu adevărat să asculte niște cântece vechi!", a spus Corina Chiriac, punând astfel punctul pe "i" în ceea ce privește legătura dintre noua și vechea generație de artiști.

„Știți de ce? Pentru că cei de atunci sunt la egalitate încă cu cei de acum! Ăștia noi tot apar, tot apar", i-a explicat Andreea Mantea, Corinei Chiriac, atunci când marea artistă a întrebat despre ce provocare între generații este vorba.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net