Motivul pentru care Mihai Mitoșeru face naveta București-Italia: „Chiar sunt foarte bine acum, după atâția ani!"

#Exclusiv Click!

Mihai Mitoșeru (48 de ani) are o viață frumoasă. Prezentatorului emisiunii "Se strigă darul" de la Kanal D îi merge bine și nu doar profesional, ci se pare că și din punct de vedere sentimental.

La aproape 5 ani de la divorțul de fosta lui soție, Noemi, Mitoșeru pare să își fi găsit liniștea! A cunoscut o fată în Italia care îi face zilele frumoase. Cei doi sunt la început de relație, iar prezentatorul TV speră că totul să decurgă frumos.

Mito, ce faci, cum ești? Te-am văzut mai devreme foarte emoționant, cântând pe scenă cu doamna Corina Chiriac!

Sunt bine, sunt chiar foarte bine, muncesc și mă distrez! În weekend am treabă cu evenimente, cu filmări, în timpul săptămânii mă și distrez și tocmai vin dintr-o vacanță senzațională, după părerea mea, la Torino. Mie îmi place Italia, în general, îmi place țara, îmi plac oamenii, îmi place mâncarea, îmi place totul. Vin din Italia încărcat pentru evenimente!

Te-ai emoționat mai devreme pe scenă. Doamna Corina Chiriac a spus că e prietenă de-o viață cu mama ta, cu doamna Camelia, și că îi este foarte dor de dânsa! Cum e mama?

E bine mama și doamna Corina, chiar e prietenă cu mama de o viață și au plecat în atâtea turnee împreună, mai ales în străinătate, în Israel, în America, unde mergeau ei pe vremuri, că așa era. Am și acum pozele, am și prins multe spectacole, stăteam în culise și mă uităm la oamenii ăștia geniali și acum când mă văd cu dânsa, după atâția ani, e o bucurie în sufletul meu!

Tu ai crescut practic cu ele, mergeai des cu mama ta la spectacole, nu?

Am avut norocul să cresc cu genialii, cei mai tari artiști din România, să îi văd și să mă uit la ei cu atâta bucurie și în fiecare seară vedeam altceva. Senzațional! Și am învățat mult de la ei și cred că meseria asta se și fură puțin, dar ei au fost geniali!

Tu ai mai slăbit, ești fit! Ce se întâmplă?

Da! Dau la balet în toamnă! Glumesc! Anul trecut am venit din Italia, unde tot plec, cu 87 de kilograme,  și la televizor ai cu 5 kile în plus. Dacă apar în față, am zis că nu este ok! Am încercat orice, dar nu mă mai ajută vârsta. Atunci am făcut foamea, în sensul că mănânc foarte puțin, de două ori pe zi. Merge!

Ajungi și la sală?

Alerg sau merg pe jos sau fac cardio foarte mult,dar trebuie și regimul! Ăla e cel mai bun!

Au început deja filmările la emisiunea pe care o prezinți la Kanal D!

Da! "Se strigă darul" la Kanal D! Sunt niște nunți frumoase, niște nunți unde oamenii se distrează mai tare. S-au întâmplat tot felul de chestii interesante! Am avut o nuntă unde mirele, după 12 ani de relație, s-a despărțit, și cu o lună înainte a hotărât să facă nuntă cu alta, pentru că era nunta programată. Nu ne-a venit să credem! Si în noaptea nunții a apărut fosta lui iubită! Ceva... Vă las să vedeți, pentru că încă nu a apărut pe post! O să vedeți la "Se strigă darul", la Kanal D! Mai am și tot felul de evenimente în țară, Maramureș, Deva și tot așa!

Sufletește vorbind, cum stă acum Mihai Mitoșeru?

Foarte bine! Chiar sunt foarte bine acum, după atâția ani, sunt bine!

Tu zici că pleci foarte des în Italia! Are legătură cu sufletul?

Are legătură și cu sufletul! Are, da! Mai cunoști acolo, cum am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că stă acolo, eu aici, dar cine știe ce o vrea viața!

Deci, am aflat motivul pentru care Mihai Mitoșeru face naveta București-Italia și invers!

Nu, chiar îmi place Italia! Adică și înainte să o cunosc pe ea îmi plăcea!

De cât timp sunteți, așa, împreună?

De curând o cunosc, de-abia suntem la început, ne cunoaștem! Ce o vrea Dumnezeu mai departe!

Ce îți dorești tu pentru ține de acum încolo?

Sănătate! La vârsta asta spun sănătate! Și să fie mama în primul rând sănătoasă și după aia eu! Când mama e bine sunt și eu bine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ryanair avion jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net