Cât câștigă firmele lui Tudor Chirilă, Agenția de Vise și Firma lu’ Tudor. Artistul pune bani de o parte pentru copii

Ultima actualizare:

Tudor Chirilă muncește din copilărie și tot atunci a câștigat și primii lui bani. Primul succes a venit din muzică, prima lui dragoste, față de care dedicarea lui este totală. Teatrul și filmul sunt alte două mari pasiuni ale artistului care i-au adus succes și remunerări pe măsură. Pentru că are doi copii și este preocupat să aibă o siguranța financiară în viitor, Tudor Chirilă și-a deschis două firme: Agenția de Vise și Firma lu’ Tudor.

Tudor Chirilă, succes pe toate planurile

Tudor Chirilă. Foto Facebook/Tudor Chirilă
Tudor Chirilă. Foto Facebook/Tudor Chirilă

Muzica a fost prima lui iubire de care, de altfel, nu se va despărți niciodată. 

Primul onorariu cu trupa Vama Veche a fost încasat după un concert în fața a 30 de oameni. Atunci el și colegii de trupă au plecat acasă cu 70 de lei, după cum a povestit chiar el în urmă cu ceva timp. 

Între timp trupa Vama Veche s-a destrămat. Chrilă a mers mai departe cu trupa „Vama”, întotdeauna printre preferințele românilor.

Pe lângă cariera muzicală Tudor Chirilă a cochetat și cu actoria. Anul 1999 i-a adus primul rol important într-un film care a fost turnat în Austria. În pelicula austriacă el a jucat rolul unui refugiat din fosta Iugoslavie.

 Vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru Republica.ro că la momentul respectiv a încasat suma de 7.000 de dolari.

Chirilă și-a găsit și alte surse de a câștiga bani. Pe când era student a făcut o reclamă la bere, care a fost difuzată la televiziuni. 400 de lei a câștigat pentru respectiva campanie publicitară, a dezvăluit artistul în cadrul aceluiași interviu.

Afacerile lui Tudor Chirilă

Azi, Tudor Chirilă are două afaceri pe care le-a deschis cu gândul la familia lui. Are o soție și doi copii pentru care muncește să le asigure o siguranță financiară.

Teodor Matei Chirilă, pe numele lui din certificatul de naștere, deţine integral firmele Agenția de Vise și Firma lu’ Tudor, conform informaţiilor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, scrie Economica.net.

Agenţia de Vise are activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole), iar Firma lu’ Tudor are activităţi de creaţie artistică.

Afacerile nete ale firmelor lui Tudor Chirilă au depăşit la finele anului 2023, 2,6 milioane lei.

În 2022, firmele deţinute de muzicianul Tudor Chirilă au avut o cifră de afaceri netă cumulată de peste 1 milion de lei, cu aproape 49% mai mică decât cea din anul 2021, potrivit calculelor sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
image
actualitate.net
image
actualitate.net