Tudor Chirilă, adevărul despre destrămarea trupei Vama Veche. Motivul pentru care a ajuns la tribunal cu foștii colegi de trupă

Tudor Chirilă rupe tăcerea și spune adevărul despre destrămarea trupei Vama Veche, informațiile pe care le-a pus la dispoziție fiind de-a dreptul neașteptate. În cel mai recent interviu oferit presei, juratul de la Vocea României a mărturisit că și el își asumă partea de vină. 

Tudor Chirilă / foto: Social media
Tudor Chirilă / foto: Social media

Destrămarea trupei Vama Veche s-a produs în anul 2006, dar cu toate acestea, Tudor Chirilă a ales să meargă mai departe și să facă spectacole cu Vama. 

Tudor Chirilă: „Nu a avut nimeni tăria”

Artistul mărturisește faptul că nepotrivirea de caracter a fost unul dintre motivele care au dus la separare. 

„Nepotrivire de caracter. Ne-am despărțit de orgolii, de viziuni și nu cred că mai mergea. Mi se pare mai important că ne-am despărțit decât să o târâim ca alte trupe ale căror exemple nu vreau să le pomenesc, dar care doar numele cumva mai rămâne. Dacă nu se mai putea lucra împreună, să nu mai continuăm.

Nu a avut nimeni tăria, a fost greu. Pe oricine ai asculta, are perspectiva lui. Și eu sunt conștient că am făcut greșeli, și eu eram un individ greu de digerat în perioada aia și cred că și ei au făcut greșeli”, a spus Tudor Chirilă în podcastul Vreau să știu.

Artistul și foștii colegi au ajuns în fața instanței 

După ce separarea  s-a produs și trupa Vama Veche s-a scindat în două tabere, lucrurile au mers mai departe. Tudor Chirilă și foștii colegi de trupă au ajuns la tribunal pentru că fiecare dorea să dețină în repertoriu piesele care i-au consacrat. Din fericire, lucrurile s-au rezolvat, iar acum ambele formații pot cânta piesele cu care au avut succes. 

„Ne-am împărțit în două tabere. Discuție foarte lungă, procesul a fost iarăși interesant. S-a creat un precedent nu neapărat cel mai plăcut, am avut interdicție să cântăm piesele, până la urmă am ajuns la o înțelegere prin avocați și într-un final lucrurile s-au așezat”, a mai spus Tudor Chirilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net