Tudor Chirilă, mesaj viral după ce unui spectator i-a sunat telefonul în timpul piesei de teatru

Ultima actualizare:

Cel mai frumos moment pentru un actor este atunci când în fața lui vede o sală plină. Este satisfacția supremă mai ales pentru actorii de teatru. Se întâmplă, însă, ca bucuria să le fie umbrită. Despre un astfel de moment a scris artistul Tudor Chirilă. Pe pagina lui de facebook el a lăsat un mesaj care a adunat peste 9000 de aprecieri si sute de comentarii.

Tudor Chirila Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Tudor Chirila Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Un moment nasol”

Actorul Tudor Chirilă a postat un mesaj despre lipsa de apreciere a unui spectator pentru actorii de pe scenă. S-a întâmplat la spectacolul „Căsătoria” de la Teatrul de Comedie, unde Chirilă face parte din distribuție. „Teatrul nu e cinematograf”, ci locul unde „publicul se conectează cu actorii şi invers”, a scris Chirilă.

„Telefoanele mobile au apărut la noi prin ’96. De atunci au trecut 28 de ani şi ele încă mai sună în sala de spectacol. Cum s-a întâmplat aseară (vineri, 2 februarie, n.r) la ‘Căsătoria’, la Teatrul de Comedie. Probabil că dacă era scena mea aş fi oprit spectacolul.

„Măcar pentru a-l face să înţeleagă pe proprietar cât de nasol e pentru un actor să-i fie întreruptă concentrarea. Aş mai adăuga că vedem feţele luminate de ecrane, că vedem, fără să ne dorim asta, telefoanele îndreptate spre noi filmåndu-ne şi aş zice că e urât, urât rău. Teatrul nu e cinematograf”.

„Dă-l dracu’ de telelefon, băi nene”

„Teatrul e un loc în care publicul se conectează cu actorii şi invers. Conexiunea asta este fragilă, firavă, uşor de frânt. Dă-l dracu’ de telelefon, băi nene, nu e nevoie să spui lumii că ai fost la teatru. Sau nu, poţi s-o spui, nu mai tre’ s-o şi arăţi. Poate în seara asta avem mai mult noroc. Tot la Comedie, tot la ‘Căsătoria'”, este mesajul actorului, apreciat de mulţi comentatori.

„Din respect pentru artişti şi pentru a evita situaţiile neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali.

De asemenea vă rugăm să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării spectacolelor. Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de fotografiat, precum şi a celor de înregistrat audio sau video”, este mesajul publicat pe facebook și site-ul Teatrului de Comedie.

Spectacolul „Căsătoria” este regizat de Andrei şi Andreea Grosu şi îi are în distribuţie pe: Tudor Chirilă, Mirela Zeţa, Liviu Pintileasa, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Dan Rădulescu, Bogdan Cotleţ, Smaranda Caragea, Silviu Debu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net