„Sunt lăsați să-și bată joc!” Marius Manole și Medeea Marinescu au înghețat de frig cu tot cu public, la un spectacol la Vaslui

Ultima actualizare:

Actori înghețați de frig, cu tot cu spectatorii din sală! S-a întâmplat la Vaslui, în România! Actorii Medeea Marinescu și Marius Manole se plâng la unison de condițiile inumane în care au ajuns să joace în țară! 

Medeea Marinescu și Marius Manole au înghețat de frig împreună cu spectatorii

Actorii Medeea Marinescu și Marius Manole au fost nevoiți să îndure un frig năprasnic pe scena Casei de Cultură din Vaslui, unde aceștia au jucat luni, 11 decembrie, împreună cu alți colegi ai lor, în piesa de teatru „Dă-i bătaie”.

Actorii Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Diana Roman, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu au reușit să strângă, în ciuda frigului frigului din sala care se asemăna cu un ghețar, un public numeros, care însă a urmărit spectacolul lor ca în Laponia, spectatorii fiind îmbrăcați cu geci, paltoane groase, haine de blană, și purtam pe cap căciuli și mânuși în mâini. 

„500 de oameni au plătit bilet, au stat îmbrăcați în sală și au aplaudat cu mănuși pe mâini”

Marius Manole s-a arătat, pur și simplu, revoltat la maxim de condițiile inumane din Casa de Cultură de la Vaslui. 

„Mergem din oraș în oraș și pot să vă spun cu mâna pe inimă, după ani de zile de turnee, că cine conduce Asociația națională a caselor de cultură a sindicatelor din România a făcut enorm de mult rău. 

Nu înțeleg de ce sunt lăsați să-și bată joc de tot. Nu știu cine este șef acolo. Casele de cultură sunt în paragină de 25 de ani. 

Vreți să le faceți săli de jocuri de noroc. Spuneți-ne, măcar să știm! Aud mereu că, din cauza acestei Asociații, nu se poate face nimic. Cu ghilimelele de rigoare, niste <<criminali>>!

În seara asta, la Vaslui am jucat într-un frig incredibil. 500 de oameni au plătit bilet și au stat îmbrăcați în sală și au aplaudat cu mănuși pe mâini”, a scris actorul revoltat după spectacol, pe pagina lui socializare. 

Medeea Marinescu: „Nu cred să fi fost mai mult de cinci grade peste zero”

Și actrița Medeea Marinescu a făcut o postare asemănătoare după spectacolul de la Vaslui. 

„Nu vom uita prea curând această seară, când am jucat la Vaslui, și fiecare replică ieșea învăluită într-un abur. Nu cred să fi fost mai mult de cinci grade peste zero. 

Spre finalul spectacolului, ne luptam să ne oprim spasmele de frig pe care le făceau corpurile noastre înghețate. 

Publicul, care a umplut Casa de Cultură, a îndurat același frig sinistru, amintindu-ne de anii ‘80. Și totuși, a venit! 

Guvernanți prezenți și viitori, faceți ceva cu Casele de Cultură, fantome ale unui trecut pe care ne faceți să-l simțim cu fiecare spectacol pe care îl jucăm în astfel de locuri”, a scris, la rândul ei, actrița Medeea Marinescu, pe pagina ei de socializare. 

Oana Pellea: „În Casa de Cultură din Constanța nu mai pun piciorul”

Oana Pellea a avut și ea probleme la Constanța Sursa Facebook

Postările celor doi actori au stârnit sute de reacții în mediul online, multe dintre ele venite din partea altor actori de calibru, precum Oana Pellea, care s-au confruntat cu situații similare în alte Case de cultură din întreaga țară. 

„Îmi pare rău, dar de exemplu în Casa de Cultură Constanța nu mai pun piciorul, tocmai din această cauză! Frig, mizerie, se aude în timpul spectacolului muzică tare de la etaj. O catastrofă! 

Mi-am jurat că nu mai joc în această sală pentru că este inadmisibil ca spectatorii să plătească bilet, iar tu ca actor să nu poți dărui ce ai de dăruit pentru că nu te auzi de discoteca de la etaj sau pentru că e frig sau pentru că luminile sunt precare", a precizat marea actriță Oana Pellea, lăsând un comentariu la postările colegilor ei de breaslă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net