Tudor Chirilă, surprins în ipostaze inedite de paparazzii Click! Ce face artistul de când nu-l mai vedem lumea la tv

Tudor Chirilă este fără doar și poate tăticul perfect. Ce face actorul în pandemie? Teatru și are grijă de copii. Paparazii Click! l-au surprins, zilele trecute, în zona Victoriei, alături de fiul cel mare, Ivan, cu care împărtășește o pasiune comună, și anume plimbările pe bicicletă. 

image
Tudor Chirilă, alături de iubita lui. Sursa foto: Social Media

Click! Vă arată poze în exclusivitate cu Tudor Chirilă și Ivan, care s-au relaxat la o plimbare pe promendă. Dincolo de activitatea profesională, Tudor Chirilă are un job foarte important, anume cel de tată și stâlp al casei. Solistul trupei Vama și iubita lui, Iulia Mâzgan, au doi copii, pe Ivan, care s-a născut în 2014, la doi ani de când au început relația, apoi în vara lui 2016, solistul a devenit tată pentru a doua oară.

Cu băiatul cel mare a ieșit, weekend-ul trecut, la o plimbare prin zona Victoriei, chiar lângă Muzeul Grigore Antipa. Amândoi pe biciclete, una mai mare, alta mai mică, cu juniorul echipat corespunzător. Cei doi au dat o tură și au înconjurat o clădire. Tudor nu și-a scăpat flăcăul din ochi.

A fost cu privirea numai pe el, atent să nu cadă sau să  o ia printre mașini. La un moment dat s-au oprit într-o zonă de cafenele și cofetării din zonă, timp în care prichindelul nu s-a dat jos de pe șa, apoi au plecat împreună spre casă. Dacă vă întrebați ce face artistul în pandemie, ei bine, muncește și are grijă de familie! 

stanga
dreapta
image
image
image

Cine este iubita lui Tudor Chirilă

Iulia Măzgan nu are legătură cu showbiz-ul, fiind o persoană discretă, fără asocieri cu viața publică, cu excepția relației cu solistul de la Vamă. Ea s-a născută în Bistrița, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, activând în departamentul de marketing, la un post de radio.

În vârstă de 47 de ani, solistul trupei Vama este un soț și un tată desăvârșit în timpul liber. În pandemie, artistul nu a mai susținut concerte din cauza restricțiilor, însă a avut apariții din postura de actor. Chiar și acum, el joacă în piesa "Visul American", de Eric Bogosian, la Teatrul de Comedie din București.

Cântărețul s-a născut în 1974, în București, iar de profesie este actor, muzician, compozitor și producător român. El a devenit celebru c trupa Vama Veche, pe care a transformat-o, peste ani, în Vama.

Tudor Chirilă a fost jurat al emisiunii Vocea Româmiei, în 2014,. De-a lungul timpului, el a devenit o voce în campaniile umanitare, dar și în ceea ce privește protestele împotriva Guvernului. Pe plan amoros, artistul s-a iubit cu Dorina Chiriac și Andreea Raicu.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg