E VIRAL! Tudor Chirilă se dezlănțuie! Mesaj furibund pentru Iohannis: „Sunteți un ticălos!”

image
Tudor Chirilă i-a transmis lui Klaus Iohannis un mesaj extrem de dur. L-a făcut „cu ou și cu oțet”Sursa foto: Facebook

Tudor Chirilă a avut o reacție furibundă la adresa lui Klaus Iohannis într-un film postat pe Facebook și care a ajuns viral. Video-ul postat miercuri seara a fost share-uit – în numai o oră – de peste 680 de persoane, fiind vizualizat de peste 26.000 de persoane și a primit peste 3,5 mii de aprecieri.

De ce este ticălos Klaus Iohannis în viziunea lui Chirilă

Tudor Chirilă a răbufnit pe Facebook și a avut unul dintre cele mai critice mesaje la adresa președintelui țării pe care l-a numit în repetate rânduri „ticălos”.Iată ce a spus artistul:

„Pornesc acest mesaj către președintele Iohannis, sper că se găsește vreun consilier să i-l arate…nu că mesajul meu ar conta, și nu cred că va schimba ceva, dar aș vrea, dle Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos.

„Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean, dreptul la liberă exprimare”.

„Eu nu v-am făcut ticălos, așa, fără motiv. Practic nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta. Sunteți un ticălos și trebuie să rămână cumva video-ul acesta mărturie. Sunteți ticălos pentru multe lucruri dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară, în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine”.

„E bine să știți că eu nu v-am votat decât ca „răul cel mai mic”. Nu v-am votat în momentul în care ați candidat cu Ponta, pentru că am considerat că nu trebuie votat nici acel individ care își făcea ziua pe stadioane și încerca să conserve în jurul lui același tip de gașcă mafiotă pe care văd că acum o aveți și dvs”.

Tudor Chirilă: „Ați pozat în tot ceea ce nu sunteți”

„N-am votat niciodată cu PSD-ul de când am drept de vot în țara asta, prin urmare nu era momentul să votez atunci cu Ponta. Și ați ieșit dumneavoastră”.

„A doua oară v-am ales în detrimentul doamnei Dăncilă, atunci când n-ați reușit și nu ați fost în stare să aveți o dezbatere cu candidatul Dăncilă, am remarcat – că parcă și ea era profesor pe undeva – cum doi profesori nu sunt în stare să aibă o dezbatere. V-ați ferit atunci de o dezbatere la prezidențiale cu Dăncilă și v-ați făcut un discurs anti-PSD”.

„Ați pozat în toate lucrurile care de fapt nu sunteți. Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai ales într-un om cu respect față de lege”. 

„Ați reușit să păcăliți o țară întreagă atunci când v-ați dus la Ordonanța 13, ați făcut un lucru bun atunci, ați oprit Ordonanța 13, pentru ca după foarte mult timp să încercați să-l aduceți pe Grindeanu în Guvern, acuma spuneți că nu-l mai aduceți și așa mai departe…”

„Ați aruncat țara în criză – pentru că sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-iștii să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știți foarte bine chestia asta”. „Este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta! Sunteți responsabil și vinovat, și ați înșelat așteptările tuturor!”

Tudor Chirilă se dezlănțuie: „Sunteți profilul unui leneș”

„Sunt foarte convins că mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m câți aveți și de aliura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, al unui ahtiat după imagine, și, da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic”.

„Știți foarte bine că, atât la protestele pentru salvarea Roșia Montană, cât și ulterior, după Colectiv, în toate protestele de stradă care au solicitat clasei politice stat de drept și luptă anticorupție, s-a strigat în piață: PSD și PNL, aceeași mizerie, dar sigur că atunci când lupta din stradă a fost anti-PSD, anti-Dragnea, și mai ales pentru niște valori pe care românii din stradă le doreau cumva ca un far călăuzitor – stat de drept, lupta anticorupție, respect față de lege – v-ați urcat cu partidul dvs pe aceste proteste. V-ați urcat, ați profitat de ele!”

„Vreți să refaceți USL-ul”

„Întotdeauna, când lupți împotriva cuiva, profită cealaltă parte. Toată lumea a sperat că veți fi un președinte care măcar va încerca să urmeze o agendă democratică, privind anticorupția și respectul față de lege, lucru pe care nu l-ați făcut. Ce ați făcut a fost să vă asigurați că aveți o gașcă, că aveți niște cozi de topor, iar persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare… Nu știu în ce relații o să mai fiți de acum înainte și nici nu mă înteresează…Singurul lucru pe care l-ați demonstrat că-l aveți în agendă este să refaceți USL-ul (…)”.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg