Tudor Gheorghe, distrus la un an de la moartea soției de Covid: „Ne-a luat luni să ne revenim!”

Ultima actualizare:

Lui Tudor Gheorghe pandemia i-a luat ce îi era mai drag: soția, femeia care a fost alături timp 56 de ani! O viață de om! Georgeta Luchian Tudor era actriță la Teatrul Național ”Marin Sorescu” și s-a stins din viață pe 26 ianuarie 2021, în urma infectării cu Sars Cov-2. De atunci, maestrul trăiește o dramă și se obișnuiește cu greu cu lipsa femeii iubite.

Maestrul Tudor Gheorghe și-a pierdut soția în urmă cu un an Sursa: Facebook
Maestrul Tudor Gheorghe și-a pierdut soția în urmă cu un an Sursa: Facebook

Pe 26 ianuarie, s-a împlinit un an de când maestrul Tudor Gheorghe trăiește o dramă! Virusul Sars Cov-2 i-a răpit soția! Actriţa Georgeta Luchian Tudor s-a stins din viață, la vârsta 86 de ani, pierzând lupta cu nemilosul virus.

La acel moment, maestrul a fost de neconsolat, iar familia a preferat să-și trăiască suferința în tăcere. La un an, însă, de la moartea actriței, Tudor Gheorghe a găsit puterea și a potat un mesaj răvășitor pe rețelele de socializare. Maestrul nu a trecut nici acum peste greaua pierdere a soției sale.

Acum un an treceam prin cea mai tristă perioadă din viața mea. Doamna Tudor se stingea la ATI după 20 de zile de luptă cu Sars Cov-2. Ne-a luat multe luni să ne revenim. Voi mai zâmbi ? Desigur, dar rămășițele acestor zile și nopți vor rămâne agățate de sufletul meu. Mereu”, a scris maestrul, pe pagina sa de Facebook.

„Ea s-a sacrificat!”

Maestrul Tudor Gheorghe (76 de ani) și soția sa, Georgeta Luchian Tudor, actriță la Teatrul Național ”Marin Sorescu”, au fost împreună timp de 56 de ani. Georgeta Luchian Tudor era cu 11 ani mai mare decât el.

Ea mi-a fost un sprijin absolut. Ea s-a sacrificat într-un fel, deşi era o foarte bună actriţă. Ea s-a sacrificat, punându-se practic în slujba mea”, a declarat acesta cu lacrimi în ochi, la șase luni după ce și-a pierdut soția.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1966, chiar în colectivul de actori al Naţionalului craiovean. S-au căsătorit în 1974 și au împreună un băiat, pe Adrian. Naș la nunta celor doi a fost Adrian Păunescu.

Adrian m-a cununat şi, conform obiceiului, a trebuit să mă duc să-mi iau naşul cu lăutarii. În primul rând că, la nuntă la mine, am adus lăutari din Gorj. Spre supărarea lăutarilor din Dolj. A început un dialog între ei. Nu spun că şi naşul a venit cu Cenaclul Flacăra.

Şi m-am pomenit că a venit cu o fătucă elevă prin clasa a 10-a, a 11-a, nu mai ştiu exact, şi ghici ce!, o chema Maria Dragomiroiu. Da, mă! Era elevă pe atunci şi a cântat ea cu lăutarii şi mi-a plăcut atât de mult, încât i-am zis «băi, fata mea, tu o să faci carieră", a declarat artistul, la emisiunea „Legendele”, a lui Dan Negru.

Tudor Gheorghe a fost și el infectat cu noul coronavirus, în decembrie 2020, dar a trecut printr-o formă uşoară a bolii. Nu o dată, artistul și-a arătat nemulțumirea în ce privește modul în care autoritățile au gestionat pandemia.

Pe cei curați i-a făcut mai curați, pe cei murdari i-a murdărit și mai tare. Adică faptul că am rămas pe frică, teamă care este încurajată și de dialogurile astea absolut ciudate de multe ori pe canalele de televiziune.

Aici este pericolul! Sunt oameni formatori de opinie și atunci când doi oameni cunoscuți, în care lumea crede, au început să se certe între ei pe această temă că injecția face rău, că vaccinarea nu aduce decât nenorocire, iar altul spune sunteți proști, nu numai așa putem scăpa.

Eu am trecut prin boală și după o lună și jumătate mi-am făcut amândouă dozele și am știut de ce le fac. Am crezut că este bine și cred în continuare”, a spus Tudor Gheorghe, la Antena 3.

Georgeta Luchian Tudor, soția lui Tudor Gheorghe, s-a născut în 6 septembrie 1934, la Brăila, și a absolvit Institutul de Teatru în 1963. Actrița și-a dorit să fie ziaristă în tinerețe, dar chemarea ei pentru actorie a fost mai puternică.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net