Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! A petrecut alături de prieteni, cu trei ore înainte de tragedie

Cornel Galeș s a stins din viață la 57 de ani jpeg
Cornel Galeș s-a stins din viață la 57 de aniFoto: Arhiva personală

Vestea morții lui Cornel Galeș i-a șocat pe apropiații acestuia! Văduvul Ilenei Ciuculete s-a stins din viață duminică (1 decembrie), într-un teribil accident de mașină produs în Spania. Tragedia s-a petrecut în localitatea Torrent, lângă Valencia. Bărbatul avea doar 57 de ani.

Cu doar trei ore înainte de tragedie, Cornel Galeș a petrecut alături de prieteni. Unul dintre amicii lui a postat pe Facebook un mesaj emoționant, alături de mai multe fotografii cu acesta, realizate în ultimele luni de viață, la diferite petreceri la care fostul soț al Ilenei Ciuculete a luat parte.

„Adio, prieten drag! Cu trei ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună. Odihnește-te în pace, alături de zâna ta”, a scris prietenul lui Cornel Galeș, alături de care acesta a petrecut duminică seară, înainte de accident.

image
Cornel Galeș, alături de prietenul care a postat ultimele fotografii cu el în viață

Cea care a vorbit pentru prima oară despre moartea lui a fost nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete, Doina Belu. Ulterior, informația a fost confirmată și de fosta lui iubită, Viviana, alături de care și-a refăcut viața după moartea fostei soții. 

„Cineva a intrat în el!”

Apropiații lui Cornel Galeș susțin că un alt șofer a intrat în el. În mașina fostului soț al Ilenei Ciuculete se mai aflau două persoane, care au scăpat cu răni ușoare.

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic...”, a povestit Doina Belu, pentru wowbiz.ro.

Citește și

Cornel Galeș, la un pas de moarte și în 2017. A intrat cu mașina într-un parapet

«Ileana, ia-mă la tine!» Cornel Galeș intrase în depresie din cauza scandalului cu fiii Ilenei Ciuculete

Dorian Popa
FotoJet jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (1) jpg
image png
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg