Ultimul lucru pe care Călin Geambaşu îl mai vrea de la tatăl lui

Ultima actualizare:

    Petre și Călin Geambașu, pe vremea când problemele dintre ei nu ieșiseră la ivealăfoto: Pro TV
Petre și Călin Geambașu, pe vremea când problemele dintre ei nu ieșiseră la ivealăfoto: Pro TV

După ce şi-a expus clar părerea pe care o are despre tatăl său, care nu numai că l-a umilit în copilărie, dar a făcut-o şi la maturitate, când l-a acuzat într-o emisiune de televiziune de agresiune fizică, Călin Geambaşu mai are o ultimă dorinţă de la părintele său. Solistul ne-a povestit că renunţă la moştenire, dar vrea să i se facă dreptate.

Intrat devreme în lumea muzicală, odată cu apariţia sa în „Şcoala Vedetelor”, Călin Geambaşu (41 de ani) a devenit un idol pentru generaţia aceea, la fel ca şi ceilalţi colegi de trupă. Şi încă din copilările a câştrigat bani cu care de multe ori şi-a ajutat părinţii când au avut probleme.

Însă acum s-a terminat, iar Călin îşi doreşte doar linişte. Singurul lucru pe care-l mai vrea de la părintele său este ca acesta să-i recunopască munca. „Pe lângă munca gratuită depusă pentru trupa tatălui meu, mai aveam și examene de trecut la liceu la materiile de bază, dar și de studiat opere muzicale ale lui Chopin, Debussy, Bach, Mozart, Liszt sau Beethoven... Examenele nu le lua nimeni în locul meu, profesorii erau severi, iar notele erau numai de 9 și de 10 (la muzică, în rest pe la jumate, dar niciodată corigent)... Chiar și când am început să cânt alături de el pe scena tot neplătit am rămas până la vârsta de 24 de ani (doar cazare și masă primeam!), până în anul 2001, Neptun, Calul Bălan (cu toate că se foloseau în cântare exclusiv negativele muzicale muncite de mine!).

Strigător la Cer! La un moment dat, când nu am mai suportat nedreptatea, mi-am luat toate discurile cu negative și am plecat la București. Am revenit după o perioadă doar la insistențele chitaristului nostru de atunci, Nicu, care mi-a spus că «sună ca o fanfară» fără mine și negativele mele. Îi cer doar să-îmi achite munca în studio prestată pentru el (aprox. 2.000 ore, între 16 și 25 de ani și post-procesarea spectacolului lui din 2013)”, povesteşte Călin Geambaşu.

Şi tot el continuă cu mărturisirile. „Mi-am dedicat întreaga adolescență și post-adolescență ajutorării lor și relansării carierei lui. Eram un simplu elev de liceu pe vremea aceea. A recunoscut și la TV ajutorul decisiv pe care i l-am dat în carieră, dar când povestește diferite lucruri din acea perioadă observ că uită că era pe tobogan fără mine (după Revoluție, când avea deja vârsta de 50 de ani). Sau, poate o avea mai multe albume/compoziții lansate decât Angela Similea, Cornel Constantiniu, Corina Chiriac, Marius Țeicu, Mirabela Dauer, Ionel Tudor și alți colegi ai lui de generație? Maestrul familist? ZERO Albume, ZERO Premii la Festivaluri de Creație.

Dacă aș face o comparație între activitatea lui profesională și a mea (între 1993 și 2007, deci 14 ani - până la Dansez pentru tine), s-ar înțelege lesne sursa invidiei și a competiției închipuite ce-l guvernează... Simplu: unul performa prin diferite restaurante (program seară de seară), altul 4-5 ani la TVR (Școala Vedetelor), premii la festivaluri de interpretare și creație, proiecte cu diferiți artiști sau televiziuni în studioul propriu de înregistrări... «Maestrul»? Un scamator”, a încheiat Călin Geambaşu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Charlene și Albert de Monaco GettyImages 2162706103 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
BeFunky collage (50) jpg
biris webp
BeFunky collage (49) jpg
banner prigoana bahmu copii png
front 1 jpg
cub anda calin png
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net