Un celebru cântăreț din România vrea să își construiască un buncăr. Artistul e speriat de războiul din Israel

Situația internațională din acest moment îi bagă în sperieți pe foarte mulți oameni. Printre ei se regăsesc desigur, și artiști. Un celebru câtăreț de la noi a declarat pe rețelele de socializare că este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în războaiele dintre Israel și Palestina sau Rusia și Ucraina. Artistul a decis să caute un buncăr!

Randi își caută buncăr
Randi își caută buncăr

Randi își caută buncăr

Vorbim despre Randi. Artistul este mereu sincer cu fanii și nu ezită să își împărtășească din gândurile personale cu cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare. De curând Randi a postat mai multe mesaje pe InstaStory în care își exprimă îngrijorarea față de ceea ce se întâmplă în prezent și se gândește că, în cazul în care lucrurile degenerează mai tare, să fugă din țară.

M-aș simți ca un ignorant dacă n-aș urmări știrile în momentul ăsta. În același timp, urmărindu-le mă gândesc doar când să fug din țară și unde”, a scris Randi la secțiunea de InstaStory.

Mai mult, artistul s-a gândit chiar și să își găsească un buncăr și în spirit de glumă, a tranmis că va pune anunțuri în acest sens.

„Oameni buni, dacă vedeți niște afișe în zona Unirii pe stâlpi, cu textul „caut buncăr” în zona de nord, 100 de metri decomandat, eu l-am pus”, a spus Randi pe InstaStory.

Morandi revine în forță

În 2005 celebra trupă Morandi care a făcut senzație în Europa lansa primul album. Au urmat ani de zile în care Andrei Ropcea și Marius Moga au scos piese pe bandă rulantă care chiar și în ziua de azi ridică publicul în picioare. Din 2011 Randi și-a început cariera solo, însă a mai continuat să cânte cu Marius la concerte, deși nu au mai scos nicio piesă de foarte mult timp. Totuși, într-un interviu pentru WOWbiz.ro, Randi a dezvăluit că trupa ar putea reveni în forță, nu știe însă dacă la finalul anului sau abia în 2024

„La început a fost destul de ușor pentru că era un moment în care, cel puțin în țară, muzica care era cântată în altă limbă nu prea exista și ne-a fost destul de ușor să intrăm cu Morandi aici, apoi am ajuns și în Europa de Est, pentru că muzica era undeva între dance și pop.

Era orchestrată ca o muzică electronică, însă avea liniile și tot mesajul din muzica pop și cred că liricul melodiilor a prins foarte bine și tocmai de asta am devenit atât de populari în Europa de Est și câteva țări de prin Orient și Asia

Acum, provocările sunt un pic mai mari pentru că va trebui să facem o schimbare de management, de marketing și să venim cu niște piese mai puternice pentru că muzica a mers înainte, pretențiile au crescut și tocmai de asta va trebui să urcăm și noi un pic standardul producțiilor și atunci înseamnă, până la urmă, promovare", a dezvăluit Randi, pentru WOWbiz.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net