Un nou divorț-surpriză! Vedeta Antenei și soțul își spun „pa-pa” după 6 ani de căsnicie

Încă un divorț surpriză în lumea mondenă! Câștigătoarea concursului iUmor( de la Antena 1), Maria Popovici a anunțat despărțirea de comediantul Alexandru Minculescu (alias Mincu), după șase ani de relație. Care a fost motivul divorțului?!

Doi dintre cei mai îndrăgiți comedianți ai momentului din România și-au spus „Adio” după aproape șase ani de căsnicie. 

Câștigătoarea concursului iUmor ( de la Antena 1), Maria Popovici a fost cea care făcut anunțul divorțului de Alexandru Minculescu (zis Mincu), vestea picând ca un trăsnet în lumea mondenă. 

Maria Popovici și Mincu s-au despărțit în secret

Cei doi comedianți nu au dorit, însă, să facă public motivul rupturii dintre ei, preferând discreția totală în ce privește relația lor.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord, dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. 

Se pare că vrei nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie sa faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. 

Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!”, a anunțat Maria Popovici, pe rețelele de socializare.

S-au cunoscut în facultate 

Maria Popovici și Mincu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de comedianți din România. Situațiile tensionate și conflictuale apărute în căsnicia lor ajungeau deseori să fie transformate în glume, momentele lor de stand-up comedy fiind foarte apreciate de public. 

Cei doi s-au cunoscut, în urmă cu mai mulți ani de zile, la facultatea de actorie unde studiau și de atunci formau un cuplu. Maria și Mincu și-au unit destinele în toamna anului 2018, atunci când s-au căsătorit la Starea Civilă. 

În primăvara aceluiași an, cei doi îndrăgostiți au făcut și nunta, iar, recent, își cumpăraseră chiar o casă împreună, pe care au amenajat-o după bunul plac.

Maria Popovici este câștigătoarea sezonului 2 a emisiunii iUmor, difuzată de Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
banner Dinu Maxer
madalina ghenea cannes9 jpg
Banner Otilia Bilionera
Banner Andreea și Săndel Bălan
banner Mihai Traistariu
serban pavlu manifest pentru vot jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net