Vă mai aduceți aminte de Geanina Corondan? Revine în forță cu o super emisiune

Ultima actualizare:

Gianina Corondan, o temerară a televiziunii, revine în forță pe micile ecrane cu o emisiune nouă, ce va fi difuzată pe Prima TV, din 25 iunie. Vedeta va prezenta publicului cele șase regiuni ale țării ce intră în cursă pentru «Destinația anului 2022».

Vă mai aduceți aminte de Geanina Corondan? Revine în forță cu o super emisiune
Vă mai aduceți aminte de Geanina Corondan? Revine în forță cu o super emisiune

Gianina Corondan, 51 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV, care s-a afirmat, încă de la primii pași în lumea divertismentului, în producții cu mare priză la public. Unii telespectatori își pot aduce aminte de debutul ei în producția de succes a lui Valeriu Lazarov, Școala Vedetelor, unde juca rolul dirigintei. Au urmat apoi alte show-uri precum «Generația Pro» sau «Stele de 5 stele». 

Citește și: Gianina Corondan, la 50 de ani ca la 30. Iată care sunt secretele tinereţii ei!

Iată că în vara lui 2022, Gianina Corondan va bucura din nou telespectatorii cu o producție inedită, ce va fi difuzată la Prima TV, din 25 iunie, de la ora 17:00. Este vorba de o emisiune în care îndrăgita vedetă va arăta publicului o Românie frumoasă, cu locuri și oameni de poveste. 

«Ne-am bucurat de fiecare moment» 

Gianina Corondan va purta publicul într-o adevărată aventură pe parcursul a șapte episoade, în care vor fi prezentate cele șase destinații care au intrat în finala pentru trofeul Destinația anului 2022 și Gala de premiere.

Vedeta va fi prezentatoarea emisiunii, dar și ghidul telespectatorilor PRIMA TV prin cele 6 regiuni ale țării.

Ne-am bucurat de fiecare moment în toate aceste destinații, am savurat priveliști, povești, aventuri și, desigur, multe bucate specifice locului. Peste tot am fost primiți cu ospitalitate și energie bună. Poate cel mai important: peste tot am găsit oameni de ispravă care cred în România și fac mai bună lumea în jurul lor”, a declarat Gianina.

Vezi și: Gianina Corondan, o bucătăreasă rapidă: "Nu stau mai mult de o oră în bucătărie"

Gianina Corondan a călătorit prin cele 6 regiuni ale țării pentru a afla detalii neștiute și pentru a le arăta celor din fața micilor ecrane, adevăratele frumuseți ale țării. Publicul va întâlni locuri și oameni de poveste și va vedea adevărata măreție a fiecărei regiuni selectate pentru Destinația Anului. 

La categoria City Break, vor concura zone câștigătoare în faza regională BRAȘOV -- Destinația Anului în Transilvania, Banat, Crișana, și Maramureș, Iași -- Destinația Anului în Moldova și Bucovina și Târgoviște -- Destinația Anului în Multenia, Oltenia și Dobrogea. Dintre acestea, doar una va fi desemnată Destinația Anului în România, la categoria City Break.

Premiul la categoria "Localități turistice" este disputat între destinații cu o cultură și o geografie aparte, căci toate cele trei câștigătoare ale etapei regionale sunt situate în zone de munte cu peisaje de vis, precum: TOPLIȚA, BREZOI și DĂRMĂNEȘTI. 

În prima ediție a emisiunii de la Prima TV, difuzată sâmbătă, 25 iunie, de la 17.00, vom afla cine câștigă la categoria City Break. Peste 1 milion de români au vizualizat pagina www.destinatianului.ro și peste 50.000 au votat în platformă pentru una din cele 6 destinații finaliste. Imagini de la filmari pot fi urmărite aici

ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ ALEGEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ!

Despre Destinația Anului: cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern prin popularizarea destinațiilor turistice ale României în mediul online, în emisiuni Prima TV, prin implicarea directă a românilor pe www.destinațiaanului.ro și prin colaborarea cu bloggeri și influenceri de turism.

Aflată la a doua ediție, Destinația Anului ridică ștacheta prin parteneriatul cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Alianța Pentru Turism, prin introducerea unei jurizări extinse în două etape (pe regiuni și națională) și o dublare a intensității comunicării atât pe plan intern, cât și internațional. Destinația Anului este un proiect asociat Cred în România (credinromânia.ro).

Asociația „Cred în România” este demersul unui grup de tineri care au beneficiat de oportunități de studiu și muncă pe care le datorează, într-o mare măsură, României. O Românie care totuși crede prea puțin în ea însăși. Înconjurați de știri senzaționaliste și de opinii negative, tinerii au pornit într-un demers de a convinge că România merită, România crește și România poate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net