Văduva lui Mihai Constantinescu, mărturii dureroase, la trei ani de moartea artistului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De Sfinții Mihail și Gavril, Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, a mers la cimitir pentru a-i aprinde o lumânare celui care i-a fost soț, prieten și marea dragoste a vieții. Nici acum, la trei ani de la moartea artistului care cânta „Iubiți și câinii vagabonți”, Simona nu are liniște, îi e dor de Mihai, însă crede că soțul ei și-a găsit pacea printre îngeri.

Văduva lui Mihai Constantinescu suferă și acum după cântăreț!

Contactată de Click!, Simona Secreier ne-a mărturisit că vizitează frecvent mormântul artistului, iar de ziua numelui celebrului Mihai Constantinescu a fost să aprindă o lumânare, având în vedere că au fost prăznuiți Sfinții Arhangheli “Mihail și Gavriil”.

„Astăzi își sărbătorea ziua onomastică Mihai, da este adevărat. Era tare frumos în trecut, atunci când trăia și el. Ce să fac acum? Lucrez, muncesc. O zi obișnuită ca oricare alta, dar, în același timp, foarte tristă. Îmi este dor de Mihai, îmi este dor de îngerul meu păzitor, îmi este dor de fiecare clipă petrecută cu el, dar mă resemnez cu muzica lui. Asta este….luăm viața așa cum vine, cum este dată de la Dumnezeu! Nu l-am mai visat deloc pe Mihai și știu de ce. El este acolo în lumină, este un înger în lumină și este bine unde este. Mă veghează de Sus să îmi fie bine. După lucru o să merg la cimitir la el să îi aprind o lumânare. Mă duc cam de trei ori pe săptămână la cimitir: îi curăț mormântul, am grijă să arate bine Raiul lui”, a declarat Simona Secrier, pentru Click!, ieri, 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli “Mihail și Gavriil”, sărbătoare pe care, în trecut, o petrecea cu drag alături de soțul ei trecut în neființă.

Simona Secrier: „Lui Mihai îi plăcea să vadă dealurile!”

Îndurerata soție a lui Mihai Constantinescu și-a amintit cu nostalgie de momentele pe care le petreceau împreună, mai ales despre cum prefera să petreacă timpul celebrul artist de ziua lui de nume.

„De obicei, îi plăcea de ziua lui de nume să fugă din București. Îi plăcea să vadă dealurile, munții. Iubea foarte mult natura. Plecam, de obicei, dimineața și ne întorceam seara. Mereu făceam escapade. De sărbătoare mai rar mergea și cânta, așa că ne permiteam să facem aceste drumeții de câteva ore”, a conchis, pentru Click! Simona Secrier.

Dragoste fără egal între Mihai Constantinescu și Simona Secrier!

Simona Secrier (51 de ani) și Mihai Constantinescu s-au iubit mai bine de 20 de ani! Așa că cei doi au ales să își unească destinele într-un cadru restrâns, în 2017, cu doi ani înainte ca artistul să se stingă din viață.

“Iubiți și câinii vagabonzi”, “O lume minunată”, “Sus în deal” sunt doar câteva dintre piesele pe care regretatul Mihai Constantinescu le-a lăsat în urma sa, fredonate chiar și acum de fani, la zeci de ani după ce au fost lansate. Celebrul cântăreț a încetat din viață în urmă cu trei ani, la vârsta de 73 de ani, după ce a fost doborât de un infarct.

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută. Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, spunea Mihai Constantinescu la un post de televiziune.

Chiar dacă diferența, de vârstă, între cei doi, a fost de 24 de ani, iubirea dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier a rezistat. 

Click spune!

Mihai Constantinescu a fost căsătorit de două ori! Prima soție a fost Mihaela, iar a doua parteneră de viață, dar și ultima, Simona Secrier. De subliniat este și faptul că cele două au devenit, cu timpul, chiar și prietene, lucru neobișnuit pentru mulți dintre oameni. Ba mai mult, cei trei își petreceau vacanțele împreună, iar în ultimele luni de cumpănă ale artistului, cele două mergeau foarte des la spital să îl viziteze.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net