Vasile Muraru e îngrijorat! Are cuscrii la graniță și nu vor să plece de acolo!

De când a început războiul dintre Rusia și Ucraina și se intensifică pe zi ce trece, Vasile Muraru (65 ani) privește știrile cu îngrijorare. Are și un motiv întemeiat! Cuscrii săi se află aproape de zona de conflict!

image

“Am cuscrii chiar în zona afectată! Deocamdată sunt bine, mulțumim lui Dumnezeu! Nu vor să plece de acolo, e o comunitate foarte mare de români, sunt în zona Mămăliga, chiar la graniță, peste graniță, mai în dreapta Siretului, peste Rădăuți-Prut. Vă dați seama ce comunitate de români, la școala generală sunt 450 de copii!

Nu a plecat nimeni din sat. Suntem îngrijorați, ca toată lumea! Cui îi place războiul? Și nenorocirile pe care le provoacă o asemenea calamitate!”, a mărturisit Vasile Muraru, la Exclusiv VIP, emisiunea prezentată la Prima TV de Cristi Brancu, producție care marți a împlinit un an de zile.

Partenera de scenă a lui Vasile Muraru, Valentina Fătu (50 de ani) , și-a completat, la rândul ei, colegul!

“Ca tot omul, mă gândesc că am trăit vremuri bune și aproape că nici nu am realizat, pentru că ne-am obișnuit așa, cu binele, și acum planează pericolul ăsta și simți cumva că toată viața ți-e afectată, că totul e dat peste cap.

Important e să ne păstrăm speranța și optimismul cumva. Până la urmă, noi, ca artiști, cam asta e menirea noastră, încercăm să mergem înainte și să ținem inima sus. Și cât putem să tragem și oamenii după noi”, spune și actrița.

image

Vasile Muraru: ”Doar când au fost bombardamente s-au închis teatrele”

Cu privire la situația actuală și la teama de război, Vasile Muraru a povestit că teatrul nu a murit niciodată și a funcționat chiar și pe timp de război!

“La urma urmei mă gândeam că și în timpul războiului, doar când au fost bombardamente s-au închis teatrele, în rest, da, intrau la subsol, spectacolele mergeau, mergeau chiar și în tranșee, mergeau pe unde puteau, pe la spitale, dar spectacolele la teatru au mers non stop, chiar și atunci în perioada aia… Așteptăm să putem juca cu sala plină, vă dați seama că ne-am săturat cu 30%, bine că e și așa…”, a mai adăugat, în încheiere, Vasile Muraru.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net