Vedete internaționale care au filmat clipuri în România. Au spart topurile! Mărturisirile Laurei Zapata: „Cele mai multe scrisori erau din România”

#Exclusiv Click!

România este reunoscută pentru aprecierea sa deosebită față de super serialele din afară, în special cele spaniole sau mexicane. Generații întregi au crescut vizionând telenovele mult îndrăgite, iar mulți din protagoniștii acestora au fost impresionați de cât de mulți fani au în țara noastră. Desigur, unul dintre cele mai apreciate lucruri sunt și melodiile și artiștii latini care au cucerit sufletele multor doamne și domnișoare românce. Astfel, de-a lungul timpului unii dintre acești artiști internaționali au decis să filmeze videocipuri pe frumoasele meleaguri din România. Iată ce ne-a povestit în exclusivitate artista Laura Zapata!

Vedete internaționale care au filmat clipuri în România

Cu siguranță vă amintiți fenomenul mondial latino-american RBD. Cine nu își amintește de tinerii protagoniști ai telenovelei mexicane cu același nume, dar și de divele Anahí, Dulce Maria și Maite Perroni? Trupa s-a reunit de curând după mai mulți ani de pauză, și unul dintre hit-urile lor este „Besame sin Miedo" al cărui videoclip este filmat la Castelul Bran, unul dintre clipurile favorite ale fanilor lor, datorită poveștii lui Dracula.

Un alt videoclip filmat în Transilvania este „Como te Olvido", al superstarului latino Natalia Oreiro, care a făcut mari furori în România în anii 2000. Natalia a filmat în patul Reginei Maria și s-a simțit pentru un moment româncă cu adevărat.

Un videoclip filmat recent a fost și cel al piesei „Como el Sol", interpretată de Laura Zapata, celebra actriță de telenovele mexicană, sora superstarului Thalia, în colaborare cu Radhu, singurul mariachi român din lume! În videoclip, Radhu poartă costum național mexican, iar Laura Zapata este îmbrăcată în ie tradițională! Pentru Laura Zapata a fost un vis împlinit să cunoască Transilvania, Castelul Bran și să fie aproape de românii de la care primește cele mai multe scrisori și mesaje.

Când s-a difuzat Esmeralda în România prima dată, cele mai multe scrisori erau din România! Și le primeam în spaniolă, iar eu după 3 vizite în România, chiar dacă nu vorbesc română, înțeleg destul de bine!" A declarat Laura Zapata exclusiv pentru Click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net