VIDEO Tița Bărbulescu, înmormântată la cimitirul Bellu. Detalii neștiute despre fostul soț, care o vizita la azil

7 decembrie 2021
tita barbulescu jpeg
Tița Bărbulescu a murit pe 4 decembrie, la 85 de ani

stanga
dreapta
inmormantare tita barbulescu 2 jpeg jpeg
inmormantare tita barbulescu 1 jpeg jpeg
inmormantare tita barbulescu 4 jpeg jpeg
inmormantare tita barbulescu 3 jpeg jpeg
inmormantare tita barbulescu 6 jpeg jpeg
inmormantare tita barbulescu 5 0 jpeg jpeg
inmormantare tita barbulescu 7 jpeg jpeg
inmormantare tita barbulescu 8 jpeg jpeg
inmormantare tita barbulescu 11 jpeg jpeg
inmormantare tita barbulescu 9 jpeg jpeg
inmormantare tita barbulescu 10 jpeg jpeg

Solista de muzică populară Tița Bărbulescu, una dintre cântărețele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu, a murit sâmbătă (4 decembrie), la vârsta de 85 de ani. Tița Bărbulescu era internată într-un un azil de bătrini, se pare chiar de către fostul soț, și fusese bolnavă în ultima vreme. Click! a aflat că înmormântarea regretatei soliste a avut loc în această după-amiază, la cimitirul Bellu, din Capitală. Mai puțin de 30 de oameni au fost prezenți la funeralii, iar printre aceștia am recunoscut-o și pe Saveta Bogdan, solista de muzică populară fiind prietenă de suflet cu Tița Bărbulescu, Ștefana Bărbulescu, așa cum era scris pe cruce.

tita barbulescu music artist jpeg
Tița Bărbulescu a murit pe 4 decembrie, la 85 de ani

Destinul celebrei soliste este demn de o telenovelă. Pe cât de strălucitoare era pe scenă, fiind aclamată și adorată, pe atât de singură era în realitate, atunci când se trăgea cortina. Artista și-a trăit ultimii ani din viață la azil, culmea, ca o amară ironie, care se numea Singureni, puțini fiind cei care i-au mai rămas alături. Cântărețul Georgel Nucă este unul dintre ei și a povestit pentru publicația Star Popular detaliile neștiute din viață regretatei artiste.

tita barbulescu jpeg
Tița Bărbulescu, o femeie superbă în tinerețe, dar și la apusul vieții

Cine moștenește averea Tiței Bărbulescu

Tița Bărbulescu a trecut prin două căsnicii eșuate. Ultimul soț i-a rămas alături și după divorț, el fiind totodată și cel care va moșteni averea artistei, după cum susține solistul Georgel Nucă. ”De vreo trei ani a fost la căminul de bătrâni din Singureni, nu avea copii, nu avea pe nimeni. Nu rămăsese fără casă, avea un apartament cu trei camere. Nu a dat-o nimeni afară din casă. Îl avea pe fostul soț, domnul Postelnicu, care a avut grijă de dumneaei, mai multe nu știu. Domnul Postelnicu a intrat în posesia bunurilor, pentru că dânsul s-a ocupat de dumneaei. Dumnealui o ajuta, îi cumpara, o aducea și la emisiuni. Erau în relații bune și i-a fost aproape de când s-au despărțit. Nu știu prea multe din interiorul familiei, a declarat artistul Georgel Nucă pentru starpopular.ro.

Cine a fost Tița Bărbulescu

Născută în 1936, în Topoloveni, județul Argeș, într-o familie numeroasă, Tița Bărbulescu a avut o carieră de peste 40 de ani și a participat la peste 500 de spectacole, recitaluri și festivaluri. A învățat să cânte de la tatăl ei, Nicolae Bărbulescu, un vestit lăutar din Argeș. Primele imprimări la radio le-a făcut împreună cu orchestra „Doina Argeșului”, melodii ce rămân în Fonoteca de Aur a Radioului. Între anii 1960 şi 1962 s-a stabilit în București fiind angajata Teatrului „Ion Vasilescu”. „Cele mai îndrăgite melodii sunt „Sus’ la munte la Muscel”, „Lele, lelișoara mea”, „De-ai fi neichii drăguliță”, „Din Pitești păn’ la Trivale”, „Argeșene, argeșene”. De-a lungul carierei sale a colaborat cu mari cântăreți și dirijori ai timpului, în turnee de succes din țară și străinătate. A fost pe aceeași scenă cu Maria Tănase, Maria Lătărețu, Ion Luican, Emil Gavriș, Ioana Radu, Mia Braia, Ion Dolănescu, Maria Ciobanu și mulți alții.

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardasian (1) jpg
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg