Vila-palat a fratelui lui Nicolae Guță a fost scoasă la vânzare. Prețul ireal pe care îl cere manelistul

Una dintre cele mai scumpe case aflate la vânzare pe site-urile de specialitate în aceste zile este un „palat” din Petroşani care aparţine familiei manelistului Nicolae Guţă, informează adevarul.ro. Pentru casa construită în 2008 se cer 950.000 de euro!

Vila are 530 de metri pătraţi şi două etaje. FOTOGRAFII: OLX.ro
Vila are 530 de metri pătraţi şi două etaje. FOTOGRAFII: OLX.ro

Vila tip „palat” a aparţinut, se pare, unui frate al artistului, care a decedat. Ea a fost scoasă la vânzare pe un site de anunţuri şi este descrisă astfel: „clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită şi poate satisface cele mai exigente pretenţii.

Nicolae Guţă
Nicolae Guţă

Reprezentarea tuturor detaliilor a fost gândită şi executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale.

Livingul e cât trei camere
Livingul e cât trei camere

Designul interior nu face excepţie de la rafinament şi eleganţă, impunându-se plăcut stilul arhitecturii clasice, regăsit şi în unele clădiri reprezentative ale României.

 „Palatul” are patru dormitoare
„Palatul” are patru dormitoare

Elementele decorative interioare, împreună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate şi gust”.

«Cu banii ăştia îţi iei casă la Londra»

Clădirea este prezentată ca fiind potrivită pentru a fi transformată în hotel, domeniu de vacanţă sau sediu de instituţie.

Conform datelor tehnice, ea a fost construită în 2008, pe un teren de 2.200 de metri pătraţi, la marginea municipiului Petroşani, la ieşirea spre Aninoasa.

O scară din lemn masiv duce la etaj
O scară din lemn masiv duce la etaj

Are 530 metri pătraţi, un etaj, patru dormitoare şi şase băi, o bucătărie, două garaje şi încălzire centralizată pe gaz.

Mai multe stiluri au fost îmbinate în decorarea vilei
Mai multe stiluri au fost îmbinate în decorarea vilei

Conform „Adevărul”, localnicii consideră preţul cerut pe vilă mult prea piperat. „Cu banii aceştia îţi iei o casă în Londra. Un castel în Franţa sau chiar în Germania”, a fost unul dintre comentariile publicate pe Facebook, la anunţul de vânzare.

Casa are şi un birou
Casa are şi un birou

„La interior vedem o arhitectură greoaie şi amestecată, supraîncărcată cu tot felul de elemente de secol XVIII-XIX, dar aşa, în stil balcanic de Strehaia”, este de părere un alt localnic. „În câte rate se plăteşte prima rată?”, întreabă un alt hunedorean, pe paginile sociale.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg