Salvatore Ganacci și maneaua lui Nicolae Guță, la Saga! Isteria de la festival: „Noi bem, spargem pahare”

DJ-ul Salvatore Ganacci a creat un moment epic la festivalul Saga 2022, atunci când a mixat maneaua lui Nicolae Guță - „Noi bem, spargem pahare”. Fanii prezenți la evenimentul de muzică electrornică din Capitală au reacționat isteric încă de la primele acorduri.

image
Salvatore Ganacci a făcut show la București. Foto: colaj Facebook/Saga Festival 2022

După ce a uimit la festivalul Neversea, în 2019, când a mixat melodia „Așa sunt zilele mele”, a lui Adrian Minune, celebrul Salvatore Ganacci a continuat ritualul și în la Festivalul Saga 2022.

În ultima zi a evenimentului organizat weekend-ul trecut în București, artistul suedez a ieșit din nou în evidență. Puțin după miezul nopții, el a mixat maneaua „Noi bem, spargem pahare”, cântată de Nicolae Guță.

Publicul n-a stat pe gânduri și a reacționat imediat. Chiar dacă spectatorii erau prezenți la un festival de muzica electronică, aceștia s-au ridicat în picioare, au dansat și au început să fredoneze versurile din celebra manea.

Maneaua lui Nicolae Guță a făcut furori la festivalul de muzică electronică

Cine s-ar fi gândit că celebrele versuri „Noi bem spargem pahare / Unu de fiecare / Bem băutura tare / Rămânem în picioare” se vor auzi la un festival de muzică electronică. Melodia lui Nicolae Guță a fost lansată acum mai bine de 10 ani și are peste 4,4 milioane de viziualizări pe youtube.

Ultima zi la SAGA Festival 2022 a adus și alte momente incendiare în capitală. Pe lângă Salvatore Ganacci, pe scena de la SAGA Festvial au urcat  Tiesto, DJ Snake, Afrojack, Black Coffee, Deadmau5, Elderbrook, Fedde Le Grand, Fisher, Marshmello, Meduza și mulți alții. 

DJ-UL SALVATORE GANACCI A CREAT UN MOMENT INEDIT LA SAGA 2022. A mixat maneaua „Noi bem, spargem pahare”

Salvatore Ganacci este cunoscut pentru aparițiile sale nonconformiste. De-a lungul timpului, set-urile DJ-ului și producătorului suedez au devenit virale în mediul online.

Artistul de origine bosniacă știe cum să-și cucerească audiența cu fiecare apariție și creează show-uri memorabile, așa cum s-a întâmplat și la Tomorrowland Festival în 2018 și 2019.

Pe numele său adevărat Emir Kobilić, artistul care a pus maneau lui Nicolae Guță la festivaul Saga, a povestit într-un interviu de unde și-a tras numele de scenă - Salvatore Ganacci. Se pare totul a pornit de pe terenul de fotbal, unde „avea un stil foarte italian”. Pentru melodia „Step-Grandma” a primit un premiu la UK Music Video Awards, în 2020.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
SS Waratah FL601368 jpg
Soldati ucraineni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg