Cum arată scena de 150 de metri de la Saga? Primele imagini din interior! Ce cerințe au avut artiștii?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Saga, primul festival al verii, începe vineri în forță! Festivalul aduce, la a doua ediție, un concept grandios! Anul acesta, Saga a fost dus la un nou nivel! Pe Arena Naționaă au fost amenajate mai multe scene grandioase, mai multe spații de activări și instalații, de care festivalierii se pot bucura pe durata celor 3 zile.

 Festivalul Saga, ultimele pregătiri Sursa: Alina Erimia
Festivalul Saga, ultimele pregătiri Sursa: Alina Erimia

A mai rămas doar o zi până când se va da startul celei de-a doua edițiii SAGA! Festivalul aduce, la Arena Națională și în parcul care o împrejmuiește, un concept electrizant, care are la bază imaginația, transformarea și energia.

Pe 3, 4 și, respectiv, 5 iunie, festivalierii vor fi teleportați într-o lume a creativității și inovației. Source, scena principală, este un adevărat spectacol, are 40 de metri înălțime și deschidere de 150 metri.  Reprezentanții mass-media au vizionat în premieră, aseară, noul concept de la Saga.

Roata panoramică de la Saga Sursa: Alina Erimia
Roata panoramică de la Saga Sursa: Alina Erimia

Astfel, Arena Națională din București va deveni, pentru trei zile, locul în care festivalierii vor avea parte de o experiență fantastică, într-un set-up electrizant cu scene, design-uri și efecte speciale unice în România.

Organizatorii au pregătit mai multe scene grandioase, mai multe spații de activări și instalații de lumini de care festivalierii se pot bucura pe durata celor 3 zile. Source, Heat, Spark, Switch, Drift, Bumper Cars și toate celelalte scene speciale așteaptă să prindă viață alături de cei prezenți la festival în scurt timp.

Avem prima roată panoramică pe care o puteți găsi pe o arenă și, practic, cel mai bun view de la main stage îl puteți avea din această roată.

Traficul pentru aceste trei zile de festival este la 120 000. Așteptăm 150 000 de mii în cele trei zile de festival. Biletele sunt pe site accesibile, vor fi și la locație, biletele se pot cumpăra fizic de la toate intrările în Arenă.

” Au vrut fete și limuzine”

Artiștii nu au avut doleanțe speciale. Îi atrage mâncarea românească, dar și fetele frumoase de la noi. Am pregătit și limuzine pe măsură”, a declarat Ramona Bratu, director de marketing, la întâlnirea cu reprezentanții presei de pe Arena Națională.

Printre artiștiii așteptați la a doua ediție Saga se numără: Afrojack, Black Coffee, DJ Snake, Elderbrook, Fedde Le Grand, Fisher, Marshmello, Meduza, Ofenbach, Purple Disco Machine, Salvatore Ganacci, Sickick, Tiesto, Timmy Trumet și multe alte nume grele ale muzicii electronice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net