Violeta Bănică, o iubită răsfățată. Ipostaza romantică în care și-a surprins adolescenta iubitul

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a tras lozul câștigător pe plan amoros. Adolescenta în vârstă de 16 ani trăiește primii fiori ai iubirii alături de George, pe care recent l-a surprins într-o ipostază emoționantă. 

image

În urmă cu doar câteva săptămâni, Violeta se afișa cu primul său iubit. Imaginile postate recent denotă faptul că relația celor doi a evoluat cu pași rapizi, întrucât tânărul își răsfață iubita așa cum știe mai bine. 

Violeta Bănică, o iubită răsfățată 

Violeta Bănică se bucură de succes nu doar pe plan profesional, ci și personal. Trăiește prima sa poveste de iubire alături de George, un tânăr care a studiat „Școala de media” și care are o afinitate către jurnalism și comunicare. Și el, ca și iubita sa, este implicat în diverse proiecte. 

Recent, pe contul personal de Instagram, fiica îndrăgitei vedete a postat o imagine care îl ilustrează pe iubitul ei în timp ce îi pregătește de mâncare. Îndrăgostită, adolescenta privește de pe margine cum partenerul său îi pregătește atent mâncarea, semn că relația lor evoluează în sens bun. 

Imaginea postată de fiica Andreei Marin / foto: Captură InstaStory
Imaginea postată de fiica Andreei Marin / foto: Captură InstaStory

Andreea Marin: „Îmi place să o văd fericită”

De-a lungul anilor, Andreea Marin nu a avut nicio reținere în a discuta deschis despre relația pe care o are cu fiica sa. Violeta a rezultat în urma mariajului părinților săi care au păstrat o relație civilizată după divorț, mai ales de dragul ei. 

În cadrul unui interviu, Andreea Marin a mărturisit că s-a pregătit pentru momentul în care fiica sa urma să o anunțe că are un iubit. Vedeta se bucură pentru faptul că Violeta trăiește primii fiori ai unei iubiri adolescentine și astfel o vede fericită. 

  „Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a spus vedeta, într-un interviu fanatik.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
examen jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net