Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au pus bazele unuia dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Cu toate acestea, aparițiile lor sunt discrete, precum și viața personală. Violeta, fiica prezentatoarei din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Jr. a dat din casă și așa am reușit să aflăm ce poreclă a primit iubitul mamei sale. 

Violeta, alături de mama sa și partenerul acesteia / foto: Social media
Violeta, alături de mama sa și partenerul acesteia / foto: Social media

Violeta are o relație apropiată atât cu partenerul mamei sale, cât și cu Lavinia Pârva, actuala soție a tatălui său. Tânăra care în ultima vreme a început să bifeze mai multe apariții în spațiul public a oferit un interviu unei publicații. Ce a avut de spus la adresa lui Adrian Brâncoveanu. 

Cum l-a poreclit Violeta pe Adrian

Fără prea multe apariții în lumina reflectoarelor, mereu elegant și diplomat, Adrian Brâncoveanu este partenerul ideal al Andreei Marin. Relația acestuia cu Violeta pare a fi una extrem de apropiată, lucru confirmat de porecla pe care aceasta i-a pus-o. 

Prezentă la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de mama sa, Violeta a făcut o dezvăluire din viața personală a cuplului. întrebată despre cum este modul lui Adrian Brâncoveanu de a fi, tânăra nu a ezitat să ofere un răspuns savuros: 

 „Sunt foarte fericită că a ajuns și Adi, care s-a întors acum din Israel. Este un ursuleț, dar foarte înalt”, a spus, râzând, Violeta Bănică, potrivit WOWbiz.

Andreea Marin: „Avem multe lucruri în comun”

Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate, acum ceva timp, Andreea Marin vorbea despre începutul relației cu Adrian Brâncoveanu. 

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. 

Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt. 

Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. 

Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul”, a mărturisit Andreea Marin, la Antena Stars. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net