Ce familie fericită! Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, 7 ani de relație

Ultima actualizare:

Vladimir Drăghia a serbat șapte ani de relație cu femeia care l-a făcut tată și soț, frumoasa Alice Cavaleru.

image

Vladimir și Alice formează unul dintre cele mai trainice și mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani, iar zilele acestea au împlinit șapte ani de când formează o pereche fericită.

Mai mult, dragostea a înflorit de când în viața de cuplu a apărut fiica lor, Alaia Zora, în urmă cu patru ani.

Cu ocazia aniversării a șapte ani de iubire, frumosul cuplu a postat pe Instagram și Facebook o imagine grăitoare, în alb și negru. Realizată de fotograful profesionist Alex Gâlmeanu, instantaneul îi surprinde îmbrățișați, unul lângă altul, de nedespărțiți.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia / Foto: Alex Gâlmeanu-Facebook Vladimir Drăghia
Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia / Foto: Alex Gâlmeanu-Facebook Vladimir Drăghia

Textul pe care l-a adăugat primul câștigător "Exatlon" pozei a fost scurt, dar cuprinzător și de suflet: „Al șaptelea an de noi doi. Mâna aia acolo rămâne, să știi”, semn că au de gând să meargă mereu pe același drum și că dragostea nu s-a pierdut pe drum în cei șapte ani.

Alice a fost impresionată, după cum chiar ea a mărturisit: „Cea mai frumoasă declarație”.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, nuntă pe plajă

În iulie 2018, Alice și Vladimir au avut parte de nunta mult dorită, pe plajă. Relaxați, fericiți și îndrăgostiți, cei doi au pășit de mână în fața invitaților. Un detaliu atipic a fost faptul că mirele a apărut la ceremonie cu ochii învinețiți.

Vladimir Drăghia nu s-a ascuns sub "tone" de machiaj, ci a lăsat pe toată lumea să-i vadă vânătăile de pe față, obținute în urma unei intervenții chirurgicale la ambii ochi. Nimeni nu a părut deranjat de apariția mirelui, nici măcar cea care i-a devenit soție și care l-a răsfățat cu mângâieri și sărutări pe tot parcursul serii.

Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru și fiica lor trăiesc într-un apartament de lux

În toamna anului 2018, Vladimir Drăghia anunța: „Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni”. 

Zonele de living și bucătărie. / Foto: Facebook
Zonele de living și bucătărie. / Foto: Facebook

Iată că lucrurile s-au așezat superb pentru tânăra familie, iar locuința lor dintr-un complex imobiliar de lux, amenajată într-un stil contemporan, minimalist, nu este numai plăcută ochiului, ci și funcțională, spațioasă și acel "acasă" pentru Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru și Zoe.

Camera fetiței lui Vladimir Drăghia. / Foto: Facebook
Camera fetiței lui Vladimir Drăghia. / Foto: Facebook

Apartamentul are trei camere, întinse pe 121 de metri pătrați și oferă o vedere superbă la lac. Cei trei s-au mutat în complexul rezidențial la aproape doi ani de când au cumpărat apartamentul ce se afla în faza de proiect în moemntul achiziționării.

Dormitorul matrimonial al cuplului Vladimir Drăghia-Alice Cavaleru. / Foto: Facebook
Dormitorul matrimonial al cuplului Vladimir Drăghia-Alice Cavaleru. / Foto: Facebook
image
image
image
image
image
image
RADHU (2) jpg
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
FotoJet (4) jpg
banner nunta gina pistol smiley copy 2 2 png
florin piersic  jpg
FotoJet (3) jpg