Vladimir Drăghia este foarte atent la felul în care arată. Iată cum se menține în formă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vladimir Drăghia are grijă pe cât posibil de aspectul său fizic. Actorul face tot ce îi stă în putință pentru a se menține în formă și a atrage toate privirile asupra sa.

Vladimir Drăghia, surprins de paparazzi
Vladimir Drăghia, surprins de paparazzi

Recent, Vladimir Drăghia a fost surprins de paparazii Click! în zona de nord a Capitalei, în timp ce dorea să ajungă la solarul pe care îl deține Geanina Ilieș.

Grăbit, Vladimir a parcat bolidul scump, noua achiziție pe patru roți, și a coborât rapid pentru a merge la solar. Probabil fiind în întârziere, actorul a decis să traverseze neregulamentar. A avut noroc, însă, că prin zonă nu era niciun echipaj de poliţie şi a scăpat fără nicio amendă. 

Citește și Cea mai emoţionantă imagine cu Vladmir Drăghia şi fiica lui: «Mi-era dor ca Zora să adoarmă în braţele mele!» 

Îmbrăcat lejer, cu un tricou gri și pantaloni crem, Drăghia nu a uitat să-și ia telefonul cu el nici la solar, motivul fiind unul serios. Actorul dorește să fie pe fază, în caz că primește vreun mesaj de la soția lui însărcinată.

Vladimir Drăghia va avea încă un copil cu Alice Cavaleru

Vladimir Drăghia va deveni tată pentru a doua oară. Actorul și partenera lui, Alice Cavaleru, au anunțat că se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Cuplul, obișnuit să-și țină fanii la curent cu toate noutățile, au decis să le facă acestora o surpriză plăcută, chiar de Paște, când au anunțat sexul copilașului. Radiind de fericire, aceștia au spus urmăritorilor că vor avea tot o fetiță. Bucuroși că urmează să aducă o surioară Zorei, fetiței cea mare, Vladimir şi Alice încearcă să rămână linistiți și cu energie bună.

Se pare că o să mai avem o fetiță. Casă de estrogen!”, a scris Vladimir Drăghia, în mediul online.  

 „Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă. Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie în zi de sărbătoare. Paște fericit vă dorim!”, a completat și Alice Cavaleru.  

Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru, la nunta din 2018
Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru, la nunta din 2018

Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru formează o familie din 2018, când s-au căsătorit după patru ani de relație și au împreună, deocamdată, o fetiță pe nume Zora.

Citește și Alice Cavaleru, imagini cu burtica de gravidă! Soția lui Vladmir Drăghia, strălucitoare într-o ținută îndrăzneață

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net