Vladimir Drăghia, tătic pentru a doua oară! Primele imagini cu ecografia

Ultima actualizare:

Actorul Vladimir Drăghia a anunțat pe rețelele de socializare una dintre cele mai emoționante vești din ultima vreme! El și partenera lui de viață, Alice, urmează să devină părinți pentru a doua oară. Iată modul inedit în care a ales să dezvăluie marea veste!

Vladimir Drăghia, tătic pentru a doua oară Foto: Instagram
Vladimir Drăghia, tătic pentru a doua oară Foto: Instagram

Vladimir Drăghia, câștigătorul emisiunii „Exatlon România” de la Kanal D, se pregătește de o nouă „cursă”! De data aceasta e vorba despre rolul de tătic, pe care îl îmbrățișează bucuros pentru a doua oară, această ipostază potrivindu-i-se de minune. El și partenera lui, Alice Cavaleru, au făcut marele anunț în mediul online, dezvăluind că urmează să devină din nou părinți.

Vladimir Drăghia, tătic pentru a doua oară

Aceștia mai au împreună o fetiță, pe Zora, care face deliciul urmăritorilor lor din mediul online, cu frumusețea și drăgălășenia ei. Se pare că de acum micuța va fi surioară mai mare, aceasta părând încântată de noul rol. Familia s-a reunit într-o fotografie demnă de pus în ramă, pentru a face marele anunț.

Vladimir Drăghia apare alături de Alice, Zora și patrupedul lor, în timp ce iubita lui își ține mândră mâna pe burtica deja vizibilă. Cei doi parteneri au arătat în această imagine și primele ecografii ale noului bebeluș, prezentate chiar de Zora, fetița lor.

Citește și: Ce familie fericită! Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, 7 ani de relație

Momentan, cuplul nu a anunțat ce sex va avea micuțul și nu a fost specificată nici luna de sarcină în care se află Alice.

Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături.”, a scris Vladimir Drăghia pe una dintre rețelele de socializare.

Portretul de familie a fost apreciat de către internauți, iar printre cei care au comentat în dreptul imaginii s-au numărat și Andreea Raicu și Ela Crăciun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net